Säkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 41 S3 Svart

Poster - Parfymflaskor liggande 30x40cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tamiya 300056335 Mercedes Benz Actros 1851 Gigaspace 1:14 Elektrisk RC Modellastbil Byggsats

Växelmotor 12 V/DC MFA 919D2.51 2.5:1Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 8 mm Diameter: 65 mm Antal tänder: 40Reservdel Reely VA134 Axeltapp av aluminium framLimpistol C.K. T6215A 11 mm 80 W

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

1:08 gängad oljestötdämpare i aluminium Reely (34A101A01) Blå (metallic) Svart 109 mm 2 stBorstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 70A Belastningskapacitet (max.): 80 ABorstlös regulator för flygmodell Reely Sky-Series 60A-UBEC 80 AMotraxx XTrain CL1628 Coreless 12000 rpmHitec Special-Servo HS-765 HB Analog-servo Transmissionsmaterial: KarbonitLastbils-kardanaxel lång 1:14 ScaleDrive 74000421 1 stReely Race Copter - ram Passar till: Reely X-220Poster - Blå undulat 21x30cm

Tack ❤

Min tid är nu

Limpistol Pattex 11 mm 45 W
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tvärbalk främre, MAN, aluminium, svart 1:14 Thicon Models 50062 1 stBelysningshölje, klart 1:14 Carson Modellsport 500907256 2 stBorstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 6 LT 8 A

Väggdekor väggord STOR Det är aldrig för sent att få mBröd-/Fruktkorg Svart 36cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 HEDDA duk, Röd

ESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST PINK WNS LOW ESD HRO SRC 37 S1P Grå, Rosa

ENGLAND bordslampa, SvartTulip Klämspot Vit MarkslöjdClassic Bordslampa Mattvit

Taklampa vit/guld YAMUNA
1537437987500

Globe Pendel Krom MarkslöjdTaklampa rosa CARESTaklampa koppar CONCAElektrikerns skruvmejsel set. 7 skruvmejslar plus testare. 1000vLord Nelson Badrumsmatta 90x60cm ÄppelgrönPieces - pcDikola LS Blouse, Persika10st lila värmeljus i plastkoppSoya - Inarose 3, Rosa

Vila - Vimagnolia LS Top, MönstradAromalampa - Varg på klippaVero Moda - vmEdna LS Blouse, OffvitOdd Molly Lace Hug blus, Off vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Månadsängel i glas - NovemberONLY Carmakoma Lux Cecilia blus, MörkgulLjuslykta Ross höjd 10 cm, GulGranberg 120.4291Hot Wheels Kortärmad pyjamas röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Dragons Pyjamas rödMasha and The Bear Kortärmad pyjamas vitPoster - JUST DO IT 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Selected Skjorta, NavyOscar of Sweden Jeansblå Herringbone Skjorta

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Weather Report Siri regnset, Woman, Röd2XU Essential Racer Tank, Dam, Cherry Sosa

Weather Report, Gina Parkas, Junior, BeatrouteIlse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Dark IndigoDr. Martens Snowplow vinterstövlar, Svart

Koppel/ handukshållare - 3 kroks Berner Sennen

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ty Beanie Babies Elefant 15cm Whopped - anfdfq2629-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

Bundgaard Shea sandaler, Tan

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, NavyJumbo Squishy - TårtbitKennelkompisar Gosedjur Hund, Svart, vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Träryggspärm A4, 60mm (Gul)Ever After High Epic Winter - Briar Beauty

Poster Insekt - Ekoxe 21x30 cmFamosa doll HK, 17456Teddykompaniet, Stor Miffy GråKapsylöppnare till väggen Dödskalle

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Trivial Pursuit FamilyT.I.M.E. Stories: Estrella Drive - BrädspelElfenroads - BrädspelTärningsset - Festive Carousel (CHX27440) - Brädspel

Boken finns att köpa här.

Senshi Brädspel

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Glasnalle - FarfarTärningsset D6 - Phantom Teal (CHX27889) - BrädspelLegendary: World War Hulk (Exp)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Britax, All-Terrain-Wheels B-Agile 4
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Palmkvist no.2 21x30cmHaglöfs Mila Rain Set (Herr) Tarn BlåFjällmark Tarp 240X Lite Olive
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • El Naturalista Leaves Svart, SvartEcco O2 83130359986, Dam, BrunStay ALLWHITE, VitAskfat snurr metall 11x10cm askkopp
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Reebok Classic Leather 50149, Barn, SvartPlatta Poly 9.0 120cm Stjärnor på Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Race Jet Variant: Höger
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • LiteCom Plus Headset 446 MHz - hjälmfäste PELTORFive Nights at Fröddy's Funtime Fröddy Gosedjur Plush Plysch Mjukis 23cm

Over and out.

Klara