Villeroy & Boch Simply Fresh Collection Flat Plate 25x25cm
Dammsugarpåsar OBH Nordica 7222

COCO Chocolate Vit gold No.3 70x100cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar AEG Vampyrino 100 till 199Fototapet Temple Zen Japan CultureDammsugarpåsar Fasett 9015-1148 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Volta U 4210
Compact LED Light ML CN 130 1S V2 IP54 5m H07RN-F 3G 1.5 30W
Poster stjärnhimmel, 50x70 cm

Poster - Bokstaven E A3 30x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Siemens VS 51XM300/02Dammsugarpåsar Siemens VS Q 4G 2135 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar Rowenta RB 13Poster - Fashion Body no.10 40x50cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

US Polo Traniers Galan, Herr, Vit
Poster - Fashion Body no.5 40x50cm

Väggord - Välkommen hem till oss

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Siemens VSZ 4000 till 4999

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hängare med 3 krokarPoster - Do more of what makes you happy No.18 30x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Tropiska löv svartvit 21x30cmPoster - Woman illusion Girlpower Royal init No.5 21x30cmPoster - Kanin Be Yourself 30x40cm

Läs mer...
Poster - Rött hjärta No.1 40x50cm
Poster - Ananas Topical Sunshine 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Severin Kaffebryggare KA5742 TermosPoster - Rosa träd no.2 40x50cmKönig Brandvarnare batteridriven (SAS-SA120)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättProove Grenpropp 3-Väg 2 X Euro + 1 X JordadBrennenstuhl digitaltimer, jordad, 12/24h, IP44, 240V/16A/3680W,Poster - G klav Lila blå 2 40x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Love guld 40x50cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Liten skål - Poeme Blå
Poster - Lejon kingdom 30x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

S Jar-Vanilla

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCorolla 1 X30 meterMatservis GM06 - 19 delarMatservis VM21 - 9 delar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
321 Fotoram 1 foto 13 x 13, 2 foto 10 x 10, 3 foto 10 x 15 290:-
Tala Kött & Ugnstermometer
Robust verkstadshylla i stålplåt 250 kg
Prepara Chef's Penslings set

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Ultralätt och robust hjälm med airflow system

  Shield Lite är en lätt och ergonomisk hjälm i stadig konstruktion som skyddar ditt huvud mot fallande stenar och stötar. Hjälmen har en justerbar hakrem och insidan är försedd med urtagbara kuddar för extra komfort. Konstruktionen är byggd på en skyddande bas av polystyren-skum med ett skal i robust polykarbonat. Hjälmen har fästen för lampa och ovansidan har flera ventilationshål med airflow system som effektivt leder bort värme när du klättrar på krävande leder. En lätt, bekväm och tålig hjälm som tar lite plats i packningen. 

  Detaljer

  • Ultralätt och robust
  • Justerbar hakrem
  • Insida vadderad med kuddar som kan maskintvättas
  • Airflow system
  • Ergonomiskt utformad
  • Fäste för lampa
  • Säkerhetscertifikat: EN 12492, UIAA
Specifikation
Syfte
Bergsklättring, Klättring
Hjälmkonstruktion
In-Mold-teknologi  
Visir
Utan  
Vikt
220 - 239 g beroende på storlek  
Material
polystyren, polykarbonat  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
755237
 • 20Litre Camp Shower Solar Outdoor Camping Hiking Portable Water

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Stående stjärna "Baby Shower"

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Entrétak 150 x 100 cm...

  Med ram Portrait of the Artist with a Friend,Raphael 02

 • JO!E Flasköppnare Bottle Watch
  Drivhus 102 x 102 x 41 / 31 cm
  Poster Sjökort Kattagatt Svenska kusten, 50x70 cm

  Kontakt

  Poster Indiskt stenansikte, 50x70 cm

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Poster brödförsäljare U.S.A, 50x70 cm
  Refill lamineringsfilm - B: 21 cm - nonpermanent lim - 7 m

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Poster Cast iron lighthouse Jamaica 1846 format, 70x100cm
  poster drive in restaurang, 70x100

  Stöd FARR!

  968,961,965 Bord + 2 Stolar med grått tyg/ 2450:-

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Eppicotispai Ravioliform med kavel, 24 hål