Tenson Sky Stripe Kid´s rainset, Purple

Bundgaard Ranjo II sandaler, Rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Paw Patrol Gymnastiksko blå

Stretchbar, universal sil som fästes på stekpannan, 24-30cmSorel Youth Rylee vintersttövlar, BrunBundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, NavySkolplansch Canvasvepa - Fiske

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Winx Club Tynix Mini Magic Bloom Doll with TransformationGosedjur GrisTY Beanie Boos Asia Vit tigerLundby Småland, BadrumssetPokemon Sun & Moon Popplio GosedjurShimmeez - Katt 35cmMelissa & Doug, Stort Mjukisdjur TaxPaw Patrol - 28 cm Plush Skye Gosedjur

Tack ❤

Min tid är nu

Oak ostrivare från Sagaform, presenttips morsdag
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ever After HiEver After High Cedar Wood - SDCC 2016 ExklusivghRAVEN QUEEN - Ever After HighPoster - New York landskap 40x50cm

Ragtales Lammet DylisMitt nya raw food-kök 9789174247817

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 My Little Pony The Movie All About Sweetie Drops

Små beslag handtag 10 st antik patina shabby shic

Ragtales Lammet PhyllisCOB Kubisk LED VägglampaPlay, Troopers, Radiostyrd bil, 26 cm, Röd

Diskborste silikonborste borste (Blå)
1537437987500

Flamme Rouge - BrädspelMafia de Cuba - BrädspelBetween Two Castles of Mad King Ludwig - BrädspelCastles of Mad King Ludwig Secrets - BrädspelFinal Fantasy TCG: Starter VII (7) - KortspelAlga, Real Life Bingo (SE, EN)Tomtebobarnen memoNeuroshima Hex 3.0: Vegas Expansion - Brädspel

Dungeon Busters bärdspel spelRace for the Galaxy: The Brink of War - BrädspelOtys BrädspelSanta Maria: American Kingdoms - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Littlephant, Mobile PuppyPoster - Elefant öknen 30x40cmPoster - Lemon 30x40cmKuling, Ottawa Fodrat Regnställ Charmy TurquoiseDuschdraperi - Santa Claus

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Peregrine Necessär 'Window'Poster - Zebra 2 21x30cmCabera Espana imagine bronze, Bronze

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Feelings are much like waves No.5 40x50cmWomens side street rosa, Rosa

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Colorado gul honey reset, GULLaura Dr.Martens Svart, Svart

Lös Te HållareTunna runda vaxade 2.0 BrunSupertunna runda skosnören 45cm (Svarta)

Drinkspel Basketboll

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Houston Köksblandare Pullout anfdfq4296-Inredning och möbler

Houston Köksblandare Pullout är tillverkat i mässing med en yta i krom. Den här köksblandaren har en pull-out funktion vilket betyder att den har en utdragbar handdusch. Används inomhus i köket. Det här är en mycket unik och lyxig köksblandare med en behaglig design som lyfter upp och ger en vacker och glamorös känsla i ett annars stilrent hem.Kan inte kopplas till diskmaskin.Specifikationer

Övrigt
Varumärke: Tiles R Us
Serie: Houston
Färgnamn: Svart,Grå
Yta: Kök
Utseende: Metall,Krom,Silver


Material
Materialtyp: Mässing

Meningen med hela skiten…

Handhållet rektangulärt förstoringsglas med handtag och LED-Lamp

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

LiteCom Plus Headset 446 MHz - hjässbygel PELTORMy Little Pony Rainbow Dash Kramgo Plysch Gosedjur Mjukisdjur 56 cmLight Box Pratbubbla

15324212664902228635381886865163.jpg

Alga, Fiaspel 3D (SE, NO, DK, FI)Netgear Arlo Baby Puppy ABA1100

Poster A4 21x30cm PalmPoster A3 30x42cm Miss BeautifulPoster A4 21x30cm Remember What You Promised VitDog Tea Infuser

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Knopp - Porslin - Svart rosPoster A4 21x30cm Horse SceneryGoogle HomeJulgranskula Blå Patrik

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Elisabet

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Vegoburgare by Nina 9789177832560Väggdekor väggord väggtext Take a chance take your shoesAiram Oiva LED-lampa Päron klar, E14, 1,6W, 110 lumen, 2700K

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Papegoja maspalomas No.1 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - I love Ice Cream No.10 40x50cmPoster - Miami Camper 40x50cmCleanmate S800 Robotdammsugare
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Fotogenlampa Elisabeth, RundPoster - Dinousarie barn no.4 A3 30x40cmLjuslykta fågelholkPoster - Målad fågel A4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Koalabjörn 40x50cmPoster - Blå undulat 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Shine like a star no.2 A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Kolibri i färg stående A3 30x40cmPoster - Sneakers A4 21x30cm

Over and out.

Klara