Poster - Bokstaven M 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pappersassietter Internationella Flaggor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Inside Out I Cry Candy Bing Bong
Set Of 4 Decorated Tumbler Glasses Clear Can Be Used For Whiskey

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLarge Classic Barbecue Cover Waterproof Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Rolson Quality 18mtr Poly Multi Purpose Rope
Garden Hanging Butterfly Feeder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kapsylöppnare

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Frigolit Ägg - Höjd: 6 cm - 50 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DOUBLE WALLED STAINLESS STEEL OPEN WINE COOLER 20x12cmSquare Fence Post Holder 75mm x 75mmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Chef Aid Bamboo Skärbräda Rund 30 cm
Fabulous World Tapet Dots grå och vit 67105-1

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Irving Rim Whiskyglas

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fotboll Pappersassietter
Bestway Flowclear Polysphere filterbollar 500 g 58475
Växthus Vit Stor

På tisdagen godkände ministerrådetLjushållare Blomma LyxSouvenir Sweden Shotglas FlaggaAdventsljusstake Röd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Big 3 Automatic Temperature Control Electric Propagator Gardenin
Mygglampa KL-1600 InnovaGoods 4W Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEntertain 2pc Latte Mocha Hot Choclate Glasses Dishwasher Safe anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GARDENA Trädgårdsslang Comfort HighFLEX 13 mm 30 m 18066-20