Sun-lounger (180 x 55 x 25 cm) Aluminium Grå by Craftenwood

[casa.pro]® Piedestal med 3 krukor-mörkbrun-39x85x24cm-för inomhubruk

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Patagonia M's Snowshot Pants Classic Navy

EKO Krasse Frön/Microgröns 200 gramMammut W's Ophir 3 Slide Harness titanium-dawnLa Sportiva Katana Laces (2019)vidaXL Tvättställsblandare krom

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Klättermusen M's Gere 2.0 Pants KhakiMora Armatur Keramikinsats ESS Ø40 mm till Mora MMIX EttgreppGregory Zulu 40 Feldspar GråMora Armatur Duschblandare Cera 40 cc Röranslutning upp Duschanslutning ned KromOrtovox M's Piz Cartas Vest Crazy Orange BlendHansgrohe Tvättställsblandare Metris 110Klättermusen W's Lofn Shirt Storm Blå MelangeOutdoor Research M's Astroman S/S Sun Shirt Charcoal

Tack ❤

Min tid är nu

Damixa Tvättställsblandare Lyra Med Bottenventil
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Houdini M's Desoli Tights Canyon Blå (2019)Gustavsberg Tvättställsblandare Nordic Plus med KedjefästeHansgrohe Tvättställsblandare Metris Classic 1-grepps

Oras Badkarsblandare Cubista 2875 150 ccFM Mattsson Tvättställsblandare Siljan Mini

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Icebreaker W's Siren Cami Opal

Heatlight Infravärmare HLW10 1000W

Oras TermostatdelGrohe Tvättställsblandare Eurosmart L 23537Strand Duschblandare Inox G-53

Oras Bidéblandare Safira 1018F
1537437987500

Marmot W's Skyestone Pants Dark SteelHoneywell HCE100WE4 VitBeurer Luftrenare LR200 15kvmThe North Face M's Kilowatt Shorts ClimbngivygrönNexa Signalförstärkare LEST-701Habo AD-lås 890 Vänster SvartWalltastic Tapet Dinosaur LandBoråsTapeter Tapet Jubileum Retro 5473

SKHoop W's Short Down Skirt OlivePaintpart Tapet Lantligt & Modernt 4935-2Paintpart Tapet Rullasta 8 5216-6BoråsTapeter Tapet Jubileum Lovisa 5491

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fiona Tapet Living NW 491232Fiona Tapet Ocean Colours 504011BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Krakel Spektakel 6242Duro Tapet Aveny Strimmor RosaStartkit med 3st LED-lister med 9st dioder vardera med varmvitt!

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggord - Love you yesterday love you still...STORWalltastic Tapet Car RacersPaintpart Tapet Ivana Helsinki Bambi Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lejon – WarmiesDrönare med kamera

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Adventskalender TomteverkstadHandhållen mini Fläkt - Rosa

Super Sealer Mini Förseglings MaskinPop up-strandtält Jasmin grön/gråOskar&Ellen, Figurer till sångpåsen 2

Kids Concept, Förvaringsbox Star, Rosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fönsterfilm STATIC FIX Geometric 200 x 45cm nvlwpa329-Hem & Trädgård

STATIC FIX sitter säkert kvar på ditt fönster även om det skulle bli -40*C kallt ute. Filmen kan även användas i krävande miljöer så som t.ex i en bastu, i ett badrum, i ett ouppvärmt uterum etc.
Genom att filmen är dubbelt så tjock som kopiorna är filmen lätt att arbeta med samtidigt som filmen har ett djuppräglat 3-D liknande ytmönster, likt riktigt slipat glas.
Det djuppräglade mönstret gör att filmen ”får ett eget liv”. 
STATIC FIX bryter ljuset i olika silvernyanser eller i ett färgat spektrum. Mycket snyggt!


STATIC FIX har ”dubbelt UV-skydd”. Detta betyder att filmen inte bara stoppar den skadliga UV-strålningen upp till 99%. 
Filmen är även i sig själv skyddad mot påverkan av UV-strålning. Detta betyder att filmen inte gulnar eller ändrar färg med tiden. Inte heller kommer filmen att gradvis brytas ner av solljuset tills den börjar torka, spricka samt att fästförmågan upphör. 
På kopior går denna process snabbt. STATIC FIX drabbas inte alls.
STATIC FIX kan flyttas och omplaceras i stort sett hur många gånger som helst.


Redan idag uppfyller STATIC FIX EU:s REACH-regler om giftfrihet. 
Filmen avger inga cancerframkallande eller giftiga ämnen.
Men detta är förstås bara viktigt för dig om du, dina barn eller andra människor vistas i samma utrymme där filmen används. 


För att du enkelt skall kunna anpassa filmens storlek till ditt fönster är filmen försedd med ett rutmönster på baksidan av skyddsfilmen. 
Tack vare mönstret på skyddsfilmen är det även enkelt att skapa din egen design genom att klippa filmen som du vill. Låt din kreativitet flöda! 
Monteringsinstruktion ligger i förpackningen. 
Just nu medföljer även GRATIS monteringsskrapa.

Meningen med hela skiten…

Reflection ljusstake, 17 cm - mirror

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Målad säl 21x30cmLED-ljuslist bas-set DioDor DIO-TL25-SP-FN 3.5 W Varmvit VitUtomhusspotlight Halogen 400 W R7s Brennenstuhl ST 200 Blå 1170750

15324212664902228635381886865163.jpg

Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor OSRAM Endura Classic Cage 60 W SvartKCL 954 Värmeskyddshandske KarboTECT L Para-aramid, kolfiber, ylle, läder 1 par

Batteridriven LED Värmeljus-5stESD Säkerhetslågskor Uvex 40 S1P AntracitFårskinn - Brunt korthårigtGosdjur Snigel, Lila

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

RC Motorflygplan Multiplex Extra 330SC Indoor Edition 850 mm ByggsatsPoster - Koalabjörn 21x30cmBlade Inductrix FPV Quadrocopter RtF KameraflygningReservdel Förbränningsrum Force Engine Passar till modell: 25er Force-Nitromotoren

Boken finns att köpa här.

Körbatteri Amewi Passar: Amewi Alpha Flame Gul Scheme 1 st

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Lumenier Race Copter flygcontroller Micro LUX F4 ComboAxelledning (xL) 3.2 mmx220 mm M4 GraupnerLED-lampa, E27, 10st SMD-Dioder, 10W, Varmvit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Sittdyna Fårskinn - Brunt långhårigt
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • BRIGHTON bordslampa, KromBordslampa ljusgrå STILETTORitz Pendel Koppar Markslöjd
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Taklampa brun JURUENAEdith Blandare Hög KromSoya - Nari 1, LjusbrunVila - Viesto SS Top, Svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Efashion Happy - Blus 95890 Mönstrad, Grön30m Magic Hose Expanderande Vattenslang - Grön
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Vila - Vivala New Zigzag Skirt, Svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Elefant Elegant 40x50cmMinions Pyjamas gul

Over and out.

Klara