Ljusstake Anit - Antik mässing

Säkerhetsstövlar Albatros 42 S3 Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 45 S1P Svart

Säkerhetsstövlar Uvex 2 44 S3 Svart, OrangeESD Säkerhetslågskor Uvex 40 S1P Grå, GrönHörselproppar påfyllning 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006187 200 parVäggdekor väggord väggtext Wash your hands

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

3M Peltor MT67H05WS6-EU 1 stEhmann 2110c0100 Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 stPost it lapparJultomtedräkt till vinflaskaFuss-Free Vegan 9780147530356Tablethållare 9,7 tum till DJI Phantom 3 & Inspire 1 fjärrkontrollBallonghjul för modellflyg Kavan 0260 med profil 125 mm 1 parRC Motorflygplan E-flite Cherokee 1300 mm PNP

Tack ❤

Min tid är nu

Tapas Set Dorre
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Borstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 30 40 ACottonlights ljusslinga bollar - FlamingoRC Motorbåt ProBoat RtR

Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 8 mm Diameter: 65 mm Antal tänder: 40Reservdel Reely 538109C Kardanaxlar och hjulaxlar

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Reely 112015 + 112016 Reservdel Växellådssats av aluminium

Ljusstake Ø 40 cm - Mässing

6-kanals mottagare Master F-6 (V2) 2,4 GHzAssiett 22 cmBlade 120 S RC Helikopter RtF 120

Elmotor för modellflygplan borstlös R50 Reely kV (U/min per Volt): 610 Varv: 4
1537437987500

Trödgårdsdekoration Real Life Size D Summer Hen Höna 27cmE-flite Race Copter flygbatteri Passar till: Blade Vortex 150, Immersion RC Vortex 180 MiniSimtoo 4K Selfiedrone Quadrocopter RtF KameraflygningReservdel Reely R0237Spänningsmodul 2-4S, XH GraupnerGRACE duk, GulgrönSkylt i trä, Wooden deco, BonuspappaTULIP Klämspot Vit

Smarholmen Bordslampa, GuldTvättkorg Frankrike( Väggdekor, Väggord ) THE LIFE IS REAL! Believe it.Taklampa koppar CONCA

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kruka 50 x 23 x 24 vit MYRAKids Concept, Fåtölj, ljusrosaSoya - Mirja 1, BrunVila - Viabilina LS T-shirt, SvartJulgranskula Blå Elisabeth

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Vila - Vinaomi SS Top, Gul/BrunSoya - Paige 1, OrangeCult Tandborsthållare Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Gustav Frills blus, SvartPoster A3 30x42cm Flour Dancer Vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Gripsholm Pläd 130x170 130x170 vinrödBody Bambu, Grön

Paw Patrol Kortärmad pyjamas marinblåMasha and The Bear Kortärmad pyjamas vitOscar of Sweden Ljusblå Smårutig Skjorta

Rejäl vinkork i metall och riktig kork

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

NRS M's Guides Gunmetal Shorts nvlwpa2314-Paddelbyxor & -shorts

Meningen med hela skiten…

Oscar of Sweden Mörkblå Randig Skjorta

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hjärta - I'm yoursPoster - Målade fåglar A4 21x30cmMarylin Monroe Kylskåpsmagnet

15324212664902228635381886865163.jpg

Sorel Kinetic sneakers, svart m. vitPoster - Bokstaven N A4 21x30cm

Bundgaard Ana sandaler, MörkblåVileda Mopp SuperMocio 3ActionDuschDraperi TaxiSonic The Hedgehog - Tails Gosedjur

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Shopkins Shoppies KristeaRagtales Hunden OscarPJ Mask Sing & Talk CatboyGosedjur

Boken finns att köpa här.

Teddykompaniet Liggande enhörning 100 cm Vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

HBX 1:12 Spur Gear + Pinion Gear + Motor Guard + Steering Bushings - 12602RForbidden Sky - BrädspelShards of Infinity Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 1/2" Långa hylsor. 15 st hylsor. 10-24mm.
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tomtebobarnen memoMy Village - BrädspelSpel - Where Do I Live från Orchard Toys
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Återanvändingsbar shopping kasse olika färger klimatsmart fiskBritax, All-Terrain-Wheels B-Agile 4Louise laRue - Citroen 2CV - Cars bilar 2Poster - Flamingo Forest 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggdekor väggtext väggord - TIGERHUVUDExklusiv Tavelram i Antik guld färg Storlek 13x18cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Äggform, Pannkaksform, Plättform - kanin, stekt ägg påsk
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Wrangler, Creek Fur, Dam, Winter RoseTenson, Fermont, Kängor, Herr, Gul

Over and out.

Klara