Stora steg i Livet av Anthony Robbins

Handarbete bok 2 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Husmodern 1979-9 Abba Agnetha..Owe Thörnqvist..Sophia Loren

Med hyrbil och kamera till Dalarna 1910 Färgfotografier ur Alb Kahns arkiv ParisHemmets handarbetslexikon - Del 1-12 (av 20)FOLKDRÄKTEN / Sollerön Mora Venjan Våmhus / Mejt RittedalVIRKA 13 + VIRKA 14 2 Virkalbum

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

SMÅLANDS KOKBOK Kerstin Johansson 1995VILLABYGGARBOKEN,HEM I SVERIGE,HUSRITNINGAR,BOSTADSSTYRELSEN,HUSTYPER,ARKITEKTClaudia Roden - Det Italienska Köket från Piemonte till SiciBiljett till Uppsala Studentkårs vårfest 1901 (Dam)bok RECEPT kokbok SMALA DESSERTER 2010SKÖRD 41 GRÖNSAKER 810 RECEPT FRÅN EKOLÅDAN Anette Dieng Ingela Persson 2017Robert Carriers kokbokLaga mat med barn - Karolina Sparring & Lisa Flodin

Tack ❤

Min tid är nu

WERNER VÖGELIS HUSMANSKOST Werner Vögeli 2002
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lyssna till ditt hjärta 9789137148755En auktoriserad biografi om Dalai Lama av Mayank ChhayaLCHF Matrevolutionen

HÄLSNINGAR FRÅN ÖSTRA RYD,LENNART LENKE,VYKORT,RESARÖ,RYDBO,JÄRNVÄG,Citytunneln: av människor för människor - Klas Andersson, Anders Roos

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Golden Yoga 9780961570743

Befria tanken - toltekisk visdom (Don Miguel Ruiz Jr)

DET BESJÄLADE LANDSKAPET naturen genom en konstnärs ögon Lennart Sand 1988NATURKUNSKAP A Gunilla Viklund mfl 2007Synpunkt 1a1, digital, elevlic, 6 mån Naturkunskap 1a1

Internationell ekonomi bok
1537437987500

Astrids bilder, Astrid LindgrenThe Birds of Hawaii and the Tropical PacificEoin Colfer - Artemis Fowl Slipad Opal INBINSEKTER I FÄRG Bengt-Olof Landin 1991 FärgserienPRÄRIESERIER 1965, KOMPLETT ÅRGÅNG (52 nummer)Nietzsche : att skapa sig frihet 9789186119096Life Magazine 17 November 1941Idrottsboken 1986

Elektronik för alla 3SE 15 1948 Restads sinnessjukhus Ligister Arvid Knöppel Tittentegården SvedalaS-J 1935-6 Prinsessan Margaretha Dop..Nunna Nunnorna UrsbergS-D 1910-13 Värmdön Omslag

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Husmodern 1943-32 Sven Erixson X:Et..Per Albin..O BernadotteNorstedts uppslagsbok : 65.000 uppslagsord ord.Pris 927 krF31 par Brev JönköpingDIT DRÖMMAR FÄRDAS FÖR ATT DÖ Mattias Edvardsson 2012Vattenkran (för varm/kallreglage) med tillbehör - fri frakt

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tapet i gammal stil 20-tal retroBjörkplywood B/BB - 21x1220x2440 mmRetro handtag Stil 555

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Magnetstativ med centrallåsning12 mm Innerbom Vändskärshållare för vändskär /Svarvstålshållare S12M SCLCR

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Snabbfäste för svarvstål up till 16x 16 mmSkärutrustning

Skyddssko Jalas 4538 Storl. 41( Väggdekor, Väggord ) IN THIS HOUSE...Ljusmanschetter, Strl: 10x10, Transparent

500 st Mix Frön Pampasgräs rosa vita mix Cortaderia selloana

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tiger Kavaj, Strl: 40, Brun, Ull of Sweden, nvlwpa22633-38/40

Meningen med hela skiten…

CHALWYN stormlykta / fotogenlykta 33 cm OANVÄND

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kruka 35 x 35 x 19 cm svart ISEOFISKARS STEAM IT OGRÄSBEKÄMPARENerf N-Strike Elite Retaliator

15324212664902228635381886865163.jpg

Duplo Dinodalen & DinofällaLegobitar 3,5 kg. Nr 3

Maileg Klädställning GoldPussel STAR WARS med 160 bitarPingguo, Toalettsits, 825, BlåByggklossar i trä - olika sorter - 115 st - ca 3,5 kg

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Sebra Mobil DinoHandväska Comic Bubble Design: Omg!Babysitter babygungaTygblöjor Imsevimse nyfödd formsydda blöjbyxa blöjskal

Boken finns att köpa här.

Barnvagn 3-hjulig brun

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Swimpy Armringar 0-2år Bamse 0-15kgFilippa K, T-shirt, Strl: XXL, VinrödRalph Lauren, Skjorta, Strl: 32/33, Lila

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Henrik Vibskov, Skjorta, Strl: XL, M201, Grå, Polyester
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Stenströms, Skjorta, Strl: 44, Rosa/GrönGANT grön långärmad tröja i lammull strl 2XLDiesel, Jeans, Strl: 31/31, Blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Sweatshirt krage och tre knappar, grön storlek LMade in Italy, Kavaj, Strl: L, SvartKostym mörkblå/svart strl. C 104Filippa K, Kofta, Strl: S, Mörkblå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Sea-Doo Shorts Pulse Grå 34 (Seadoo BRP)Grå Hilfiger halsduk PIMA COTTON CASHMERE
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Snygg halsduk scarf i härliga färger
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Sjal Cashmere ros mörkblå/brunbeigeTom Joule WELLY - Gummistövlar - schwarze springer hunde

Over and out.

Klara