COS, Tunika, Strl: M, Cerise

MiH Jeans, Jeans, Strl: 32/27, Blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Odd Molly, Topp, Strl: S, Svart/Grå/Rosa

Acne Studios, Jeans, Strl: 26/32, Skinny leg, SvartJeans, H&M, stl 27/32, SkinnyOdd Molly slip dress storlek 3Perfect Jeans Gina Tricot, Jeans, Strl: 30/32, Serena, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

By Malene Birger, Linne, Strl: M, Svart/BeigeSpetslinne Topp Blå XLSnygg topp från Joseph Ribkoff i storlek 42Per una size 20 (48) Blus purple viscose stripesHandvirkad lång nättröja med huva i storlek L/XLH&M Studio S/S 2016 vit hoodie stl 40 oversize luvtröja slits trendBaddräkt, Strl: L, Grå/Svart/Vit, PolyesterBaddräkt Monokini Marinblå Strlk XXXXL Swim Suit

Tack ❤

Min tid är nu

Leggings Läder (PU) Three Stripes Leather Strlk XXL
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

COS, Shorts, Strl: 44, Svart, SidenNY! TANKINI PANOS EMPORIO ATHENA-8 BADLINNE STORLEK 42Lace Shorts Dam Vit Strlk S

Lexington, Byxdress, Strl: XS, VitJUMPSUIT JUMP SUIT ONESIE JEANS DENIM HELT NY OANVÄND STORLEK 38

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Grön festlig jumpsuit

Next Ny Långärmad tunika Storlek 48 Grå Bomull

Antik bok, Ur Svenska folkets häfder, Paul Josef Rosenius, 1892Synlig fast osynlig - En dotters tankar om sina "pappor"Tal hållet i vetenskapsacademien 1838

KATALOG ÖVER ÄLMHULTSUTSTÄLLNINGEN 5 juli - 14 juli 1946
1537437987500

bok om Hasse&Tage svenska ord&co saga&sanning med cd skivasystemkalender ljusblå läder ringstorleken är 32 i en vanlig personal är det 23Monitor och Drabbningen på Hampton RoadsHandbok för köksträdgårdenVictoria Rosenborg - PayPal For DummiesBisättning 9789185132461Healingkoden 9789153437611Svenska Mosskulturföreningens Tiskrift 1907 Mossar Mosse

Verkstadshandbok HVA 256A Militär MC1966-1967 Opel Kadett B Service Manual ServicehandbokEtt barn blir tillSE 1973-33 Marilyn Monroe Hennes Sista Natt..Vilhelm Moberg

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Bonniers stora bok om broderi. 319 sidor. Brodyr, BroderaNew Mexican furniture (1600-1940)Baka lite glammigare, lite roligareFÖRSTÅ DIN HUND:Om att fostra hundar av JAN FENNELLKATTUPPFÖDARENS ABC Kate Stierncreutz 1976

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Den Stora Boken om Lappmarksdoktorn Einar WallquistMannerströms färsLugn av naturen av Åsa Ottosson, Mats Ottosson

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Eberstein, Gösta: Den svenska växelrätten.Branschkunskap

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Auguste Renoir, Konstbok från Benedikt Taschen, KonstBok om de vita bussarna under Andra Världskriget

PSYKOLOGI för gymnasiet Martin Levander & Cornelia Sabelström Levander 2008ObstetrikTerry Brooks - Genesis of Shannara - The gypsy morph (ENG)

Everest - Den hårda vägen

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Outwell (2019) Campo Chair nvlwpa21677-Stolar

Produktbeskrivning

Hopfällbar campingstol

Lätt att sätta upp och lätt att fälla ihop. En bra stol att ha med i bilen, husvagnen eller att ha i stugan.