3/8" Långa hylsor. 15 st storlekar. 8-22 mm.

Dörrstopp och Fönsterstopp - Röd

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Oskar&Ellen, Rymdskepp

Babblarna MemoCarlobaby DörrstoppKids Concept, Tält X RosaÅteranvändbara Nespresso Kapslar

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ljusstake Gloria Guldfärgad 23 cmFlag Ljusstake GuldLjusstake 15 cm - Natur/träCandle 3 ljusstakeKELLY LÖPARE 33 x 120 cm, GrönBrilliant Sänglampa Claire 13247/05 Vit E14PR Home Circle Taklampa Råmässing 25cmLED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126282 10 W Varmvit Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Rizz rund 125 infälld markspot – Rostfritt stål
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Funkis plan 90 päronglasErnst Odla Flexibel Spalje Svart, 160 cmETNA Eurfilter L+D Upixx EURFILTER ETNA 26245 P2 2 st

Tidningsställ metall svart/naturLatex Arbetshandske Storlek (handskar): 10, XL GARDENA 00215-20.000.00 1 st

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Säkerhetslågskor Albatros 64.146.0 43 S3 Svart

Ljusslinga med batterilåda – English Rose

2st DroppkorkarHörselproppar dispenser 35 dB Engångs Moldex Contours 745001 500 parHörselkåpor-headset 34 dB 3M Peltor LiteCom Plus MT7H7A4410-EU LiteCom PLUS 1 st

Ehmann 3900x0700 Dimmer infälld Passar: Lågenergilampa, LED-lampa, Halogenlampa, Glödlampa
1537437987500

2USB 2U-449498 1x Infälld-insats IP20 LjusgråDrönare - Luna ForeverTamiya TT-01E Mercedes Benz 190E debis Zakspeed Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD ByggsatsDC 3.5mm power förlängningskabel 5 meterRace Copter DroneArt Aeon (UL12) Byggsats FPV RaceReflex 6/14 Ch Switch 2 Carson Modellsport 1 stMulticopter-väska Lowepro DroneGuard KitLimpistol Gluematic 5000-serien Steinel GLUEMATIC 5000 20 - 120 W (max. 500 W) 11 mm

Tamiya 300056502 Belysningsenhet för påhängsvagnExternex UBEC Reely 6 - 12.6 V 8 AElmotor för modellflygplan borstlös Reely kV (U/min per Volt): 1000 Varv: 76-kanals mottagare FrSky S6R Gyro 2,4 GHz

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Axelledning (xL) 3.2 mmx220 mm M4 GraupnerVäggdekor väggord väggtext Låt inte dina drömmar förYuneec 2-blad Multicopter-propeller-set YUNQ500115B Yuneec Q500Poster - Flamingo 21x30cmLOVELI duk, Naturvit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggord/Väggdekor - Carpe Diem STORHavsö Jacob 3.0 VattenkokareTaklampa vit SORDO

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

( Väggdekor, Väggord ) THE LIFE IS REAL! Believe it.Taklampa bärnstensfärgad SANTON

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - London Street A4 21x30cmVero Moda - vmKatinka Piping SS Top, Mörkblå

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa farmorSkylt, Message heart - SysterVila - Vilucy LS Shirt Minya Print, Mörkblå

Vero Moda - vmBirta LS Top, Offvit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Purus Sil Square 150 Vit nvlwpa1908-Hem & Trädgård

Purus Square är en fyrkantig designsil för klinkergolv som passar till traditionella runda golvbrunnar. Den ligger i topp vad gäller både funktion och design. Med en smidig installation och en beprövad, säker konstruktion är den ett bra val när det är dags för en ny golvbrunn eller renovering av befintlig. Att den även lyfter utseendet på vilket badrum som helst gör ju inte saken sämre. Så varför välja en rund när du kan välja en fyrkantig?Måste det vara så att golvbrunnen är rund och placerad mitt på golvet? En brunn är en brunn och dess huvuduppgift kommer alltid att vara att avleda vattnet på säkrast möjliga sätt.Purus Square ger dig möjligheten att använda en traditionella golvbrunn men att byta ut din sil till en fyrkantig designsil. Välj vår Tile Insert lösning för att matcha klinkern i resten av badrummet och brunnssilen blir därmed nästintill osynlig.Dimension: 150x150 mm.Material: Ram av plast/ Panel av kompositplast.Höjd: 12,5 mm.Övrigt: Belastningsklass: K3 (300kg)

Meningen med hela skiten…

Vero Moda - vmMano SL Top, Vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Den lilla boken om Smarties 9788770777964Svanefors Löpare 15x120 grönVego för alla! 9789176174548

15324212664902228635381886865163.jpg

Danska Flaggan Kylskåps Magnet1/2" hylsor på skena. 17 storlekar. 10-30mm.

Grillpaket Pure, LandmannOscar of Sweden Kamelfärgad Rutig SkjortaOscar of Sweden Vit Skjorta Med Blommönstrade DetaljerCraft, Fleecetröja med Dragkedja, Dam, Grå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Världskarta Grön A3 30x40cmIlse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Dark IndigoDr. Martens støvle 'Laura' stövlar, SvartHummel Fashion Aarhus Classic sneakers, Vit

Boken finns att köpa här.

Cykellarm med kod

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Barbie, TennisspelareMolang Mjukdjur Mini MolangVäggfäste med hängande hund Riesenschnauzer

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Daisy Petals - Shopkins Shoppies
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - You and me no.1 30x40cmJellycat, VattenmelonVäggdekor/Väggord I en värld där du kan
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ubongo SällskapsspelTrivial Pursuit: Dinosaurs - BrädspelRökelsekoner - GeraniumUNO Basic
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bamse spel 4 i rad barnspelSpace Alert: New Frontier - Brädspel
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Digital Våg, (2000 gram)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Lemon 2 30x40cmUgnsmatta av Silikon - Multifunktionell

Over and out.

Klara