Damixa Tvättställsblandare Jupiter Trend med sidodusch med bottenventil

Kari Traa W's Opplagt Tights Coast

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Unidrain Grundpaket 900,1004 Armatur, Utloppshus & Fixtur

Unidrain Hårsil Borstat Rostfritt StålPurus Sil Twist CornerElradiator Effekt (W) 500 Spänning (V) 400 Höjd (mm) 300 Längd (mm) 800Purmo Panelradiator Compact C21 700x600

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Soehnle Airfresh Clean 300Malmbergs Dimmer Inex Infälld för Glödljus 50-300W VitMalmbergs Dimmer Nova Infälld för Glödljus 30-300w SvartDynafit W's Mercury Softshell Pants HibiscusBoråsTapeter Tapet Sense of Silence Nocturne 6335VAUDE W's Tekoa Shorts fjord blåBoråsTapeter Tapet A Vintage Book Joséphine 1683BoråsTapeter Tapet Jubileum Retro 5473

Tack ❤

Min tid är nu

Kari Traa W's Traa Capris Coast
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4984-1Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5217-1Paintpart Tapet Rullasta 8 2936-3

BoråsTapeter Tapet Jubileum Viktoria 5481Norrøna Lyngen Powerstretch Pro Beanie Caviar

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fiona Tapet Home NW 559246

Norrøna M's Wool T-Shirt Signal Blå

Fiona Tapet Ocean Colours 501003Typhoon PS 220 XtremeBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Sweetheart 6256

Duro Tapet Rand & Kulör Aveny Grön
1537437987500

Duro Tapet Aveny Strimmor GrönVärmeljushållare SchäferW+G Tapet Idealdecor Murals Vit Wooden WallW+G Tapet Giant Art Orb AscensionVäggdekor Never giv up on somethingBabblarna, Doddo, ca 30 cmKids Globe Ladugård för kor med mjölkstation 1:32 610495FurReal Luvimals - Lamb - Lamm

Havsö SAGA2.1-Påse DammsugarpåseMajorette Volkswagen 5 PiecesLas Vegas Pokermarker - Fem olika valörerOriginal Barbie Sparkle Single Bäddset

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext KöketBlåa sneakers, 5 cm höga sulorALF, Med Andra Ord KändisKids Concept, Sammetssittpuff m förvaring, AprikosApplicata Tulip Ljusstake Ek 33,5 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ramen : japanska nudlar och smårätter 9789127146044Globen Lighting Bordslampa Keops MässingLED-belysning infälld OSRAM Cabinet Corner 4058075126367 7.5 W Varmvit Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Utomhusväggbelysning Philips Skua 42 W SvartDammskyddsmask utan ventil FFP2 3M VFlex 9152 70071565587 50 st

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Väggord - SkafferiSäkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 45 S1P Svart

Säkerhetslågskor Albatros RED RACER XTS LOW HRO SRC 40 S1P Svart, RödRussell Hobbs Slow Cooker Cook@Home 22750-56Klassisk dammvippa

Multicopter-halsrem för fjärrstyrning DJI Part 49 Passar till: DJI Phantom 4, DJI Phantom 3, DJI Inspire 1

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Canto Vit kubi LED, nvlwpa880-Hem & Trädgård

Effekt: 2x5W LED
Höjd: 10cm
Bredd: 8,8cm

Meningen med hela skiten…

Gyro Multiplex Wingstabi Easy Control 7-Channel 7 kanaler

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Traxxas 3371 Reservdel Borstlös motor Velineon 380Reely 112022 Reservdel BränsletankReely 112118 Reservdel Drivaxlar, bak

15324212664902228635381886865163.jpg

Fartreglage för RC-bil borstlös Reely Car-Series 18A EZRUN-18A-SL 50 ARam set 544 mm 1:14 ScaleDrive 71000303 1 set

4x E200B Dammsugarpåsar för Philips, Electrolux och AEGSkålsits 1:10, 1:14 Thicon Models 20086 2 stFlygplanspropeller Pichler C6320Ljuslykta glimmer

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

MEJA bordslampa, Vit/vitNalle med baby i knät, BlåPendellampa FLAME 1flg KromTaklampa grå ARDILLA

Boken finns att köpa här.

Lord Nelson Badrumsmatta 90x60cm Turkos

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Vero Moda - vmBecca LS Top, SvartVero Moda - vmSasha Rome LS Top, SvartVila - Vilisli LS T-shirt, Rosa

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Soya - Palavi 2, Brun
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dra på lakan 80x200 cm VitKudde 43x43 cm - RandigBody med text
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ganzo MultiTool G103Luden brun björn, BrunSelected Skjorta, NavyVäggdekor - Touch
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Salming Run Long Sleeve Tee, Women, Electric Blå/Azalea SosaInbrottslarm / Infraröd Rörelsedetektor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Duffy 84-01875 sneakers, Svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Crocs Classic Clog Kids Navy-2ECCO Snow Mountain vinterstövlar, Navy

Over and out.

Klara