Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Guld 140 x 220

Klaras GI-desserter 9789151850047

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Vit Owl 50x70cm

Poster - I love Ice Cream No.12 40x50cmPoster - But first coffee No.28 21x30cmPoster - Flamingo Shine no.2 40x50mPoster - Marmor elefant No.2 70x100cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - But first coffee No.16 21x30cmPoster - Horses No.2 21x30cmOfficeyoga och Må bra-mat 9789177387336Mat för få - smått och gott för det lilla köket 9789198193411Väggord - Hem Ljuva Hem 22x150cmPoster - Small moments Big memories No.7 21x30cmDetox Smoothies 9789163614026Landmann Tång Quality

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Papegojor no.2 40x50cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - New york svartvit 40x50cmPoster - New York 1 A3 30x40cmPoster - Heliconia blomma A3 30x40cm

Affisch/Poster Foto Palmer/Palm trees 33x48cmPoster - Bokstaven H 40x50cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Röda stövlar A4 21x30cm

Julgranskula Blå Robert

Poster - Bougainvillea 30x40cmPoster - YO! 40x50cmPoster - Batman nanananana 21x30cm

Väggord - Life isn't measuröd...
1537437987500

Väggdekor väggord väggtext Write your troubles in sandPoster - Vinterland 30x40cmPoster - I love Justin Bieber Sosa ram 40x50cmPoster - New York ram A3 30x40cmTomat Indigo Rose 5 frönPoster - Kornvallmo 30x40cmPoster - Go for whatever 40x50cmKonstgjord julgran 150 cm 310 spetsar vit

Väggdekor Kärleksfulla katter | 100x150cmSpegel i röd, yttermått 104x54 cm50 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfästeFårskinnskudde, grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

No1 Sagaform BBQ stekspade med lampaKruka hög med spetskant 23 cm - guldbrunFototapet Eiffel Tower by Night - en nonwoven tapet till marknadBröllopsask Fågel 10 st - Pärmlemo Vitt - 5x5 cmVäggdekor musik , Fiol, väggord, toner

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Canvas Tavla Stad 60x80Star wars toalett setEMILY GK 1P 50X250 CM

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

JUDGE MORTEL MARMOR VIT 10,5 CMPopnittång inklusive 100 blindnitar i 4 storlekar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

3D fjärilar 30 st Vita VäggdekorPoster - Vit Owl 30x40cm

Karta över Jönköping, SmålandVälkommenskylt med älgmotiv204 Bordslampa vit/345:-

Man behöver inte längta bort..Väggord

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Wireless Phone Headset Pro Tac - hjässbygel Peltor WS5 nvlwpa6996-Andra

WS ProTac XP i korthet.
Hörselskydd med dämpningsvärde om 31 dB med medhörning och bluetooth för kommunikation genom dect telefon, mobiltelefon eller komradio.

 • Bluetooth
 • Medhörning
 • DSP Digitalt bullerdämpad mikronfon (dynamisk)
 • Mycket snabb PTT funktion. Från tidigare 600 millisekunder till ca 60 millisekunder.
 • Avancerad VOX, Röststyrning


Mer om Digial bullerdämpning DSP
Mikrofonen har en konstruktion som i sig ger bullerdämpning, men här görs även en digital filtrering av oönskat ljud. Oönskat ljud är här allt annat än tal.
Avancerad VOX
Röststyrd mikrofon innebär att headsetet öppnar och sänder på komradion när du pratar istället för att behöva tycka på en sänd-knapp. Den avancerade VOX funktionen reglerar sig automatiskt efter omgiviningens bullernivå. Alternativet för andra produkter (även våra) är att man ställer in hur kraftigt buller man befinner sig i. Med en ny WS Headset XP eller WS ProTac XP kan man gå från tystnad till kraftigt buller utan att behöva justera någonting.
Eftersom det tar ett ögonblick för VOXen att öppna upp är det vanligt för andra produkter att första stavelsen klipps bort. En nyhet och stor fördel i vår nya avancerade VOX är att ljudet spelas in och spelas upp med en liten fördröjning, så att även första ordet kommer med i sin helhet.

Meningen med hela skiten…

Prislappar 10 Rullar till Märkmaskin

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Karta över Fjälkinge, SkåneEntrétak transparent 150 cmStavmixer 600W

15324212664902228635381886865163.jpg

Batteridriven Neon LED slinga för Disco / Bilen / hemdekorationMekanisk saftpress 6 L

SnögubbeVäggdekor Stora Röda Rosor på stjälkarKopp - AhthuriumJamie Oliver Grillkniv 4st XL stål m trä JO

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Hängmatta Maxy King Size, gul/brun, WorkerRanex by Smartwares LED Lanternaset Solcell (10.060.20)Vongaz Solsegel, Vattentät 4x5 elfenbensvitvidaXL Brun Bambu Rullgardin 100 x 160 cm

Boken finns att köpa här.

Ranex by Smartwares LED-strålkastare m. sensor 10W

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

OgräsbrännareElectrolux Vattenrenare, KaraffChristmas Advent Pegs in Grön Röd Vit x 24

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Höjdjusterbara bordsben 4 st 1100 mm svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Avkalkningstablett Kaffebryggare 6 StTalja med krok i metallProove Mellanströmbrytare Brons 2St
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Starka trädslagsslangslang 70m längd 3/4 "diameterBarnsaxar - L: 12,5 cm - Spetsiga - 12 mixadeDammsugarpåsar Electrolux CV 790SENCOR Brödrost vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Cavallini Papers & Co. Flora & Fauna 2019 Wall Calendar, Mult...Spegel i guld, yttermått 60x70 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Digital Våg / Köksvåg - Väger upp till 7kg
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Ängel coastersPhilips Hue Adore Spot Vit Amb 1x5,5

Over and out.

Klara