Poster A3 30x42cm Wine Guide

Julgranskula Grön Katarina

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Julgranskula Rosa Frida

Julgranskula Blå ElinJulgranskula Grön UlfJulgranskula Röd MonicaJulgranskula Rosa Emil

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor/Väggord - Fjärilar SovrumMaku Cupcake & Kakfat's Hållare 3 Våningar VitPoster - Världskarta 40x50cmVOLUSPA Doftljus plåtburk Maison Metallo Candle Ambre LumiereJulgranskula Röd LiamAmpelhållare- blomkrukehållare Bullmastiff40 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KYDoftljus, Scented Candle - Världens bästa dotter

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Alfabet stor och liten Blå No.2 40x50cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Enhörning i presentpåse, BlåPoster - Gula blommor 40x50cmPoster - I Love Shawn Mendes No.4 21x30cm

Poster - I love Ice Cream No.6 21x30cmPoster - Alfabet stor och liten Svart Rosa 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - But first coffee No.16 40x50cm

Häftapparat för 26/6-klammer (7397860)

1000 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STEPoster - Forest deer brun 21x30cmrosor små sugarflex silikonform

LED-tomte
1537437987500

LED Surface mounted panel round 12W 3000KVäggdekor - Artsblomma Modell 08Poster - New York 3 A4 21x30cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks MalinoisPoster - Marilyn Monroe A4 21x30cmPoster - Bokstaven R 40x50cmPoster - Palmkvist no.9 40x50cmPoster - I rather die young than live my life no.2 40x50cm

Poster - 100% QUEEN 30x40cmPoster - COCO Skrivstil svartguld A3 30x40cmPoster - Solrosor A4 21x30cmPoster - He needed a hero 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Lejon Namibia 21x30cmPoster Fjäril - Mormonfjäril A4 21x30cmVäggdekor väggord väggtext @ HomePoster - Drömfångare 30x40cmSilicone Bowl Cover

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tratt 110 mmVäggdekoration - 3D - fjärilarFjäril poster - tavla - Pareronia valeria lutescens 30x40 cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Diskpropp för försänkt silIsform Bollar - 4 Isbollar / Iskulor / Kulor - Silikon

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Hänghylla / Hängande hyllaSkrivbok Gävle

Vita lampfot Bord - SvartLuktärt Prince of Orange 10 st frönDaiwok Grillspett, 6 delar Teflonbelagd med trähandtag

Joseph Joseph Nest Utensils Plus - Opal

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

KÄNGA Ten Points Svart Svart, nvlwpa6677-Skor

Pandora trekvartshög med knytsnörning och dragkedja på insidan. 
Vegetabilgarvat skinn och skinnfoder.
Vegetabiliskt garvat skinn och helt kromfritt skinnfoder. 
Idag är den vanligaste garvningsmetoden kromgarvning eftersom den är snabbare och billigare men metoden medför negativa effekter på miljön och människor, i synnerhet i de fall där garveriernas avfallshantering är undermålig. Vid kromgarvning används tungmetaller samt stora mängder krom. Lädret sköljs men en del av kromet stannar kvar i lädret och kan orsaka allergier. Vegetabilgarvat läder innehåller inga allergiframkallande ämnen och de färger som används är miljöanpassade.
Klicka här för att hitta alla våra PANDORA-kängor.

Meningen med hela skiten…

Coca Cola - Photography

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

No1 Exxent Oljekanna Rostfritt 18/8Pommes Frites skärareBalkongskydd, variant 1 90 cm creme

15324212664902228635381886865163.jpg

Djup tallrik - FlowerlyKonstrottingträdgårdsbänk med bord svart

Doftljus I Burk - Cotton Fresh2 Fotoalbum"Always and Forever" vinyl vägg klistermärken med fjärilarMedisana Värmefilt HDW Tvättbar

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Blomdekoration, 65x70 cmHjärtformad Skål i PlastGel kulspetspennor- 6 st - Spets 0,8 mm - VitPoster - Pride Rainbow No.1 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Om jag kunde ge dig.. Väggord

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Impala BardispenserLobularia strandkrassing violet 150 fröEd Hardy Poster Love eternal

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Lord of the rings - Classic map - Sagan om ringen
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster Marrakech Svart/Vit A4Tova Örngott HjärtavidaXL Gravidkudde 40x170 cm vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Kompressor för airbrush inkl. 2 sprutpistolerGrenuttag Eco-Line 3-Way 5.00 m Vit - Jordad KontaktvidaXL Svävande hylla glas 40x10 cm 8 mmVäggdekor 11 st fjärilar och Tulpaner
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • TekulaBestway Rund pool 305 x 76 cm med stålram 56406
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster S-S Olympic 19060u Format, 30x42cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Monteringssats för solsegel 6 delar rostfritt stålCerise Pompom/dekorboll/pappersblomma, 20 cm

Over and out.

Klara