Edelrid Gambit Harness slate/snow

Houdini M's Longsleve Shirt powderday vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hansgrohe Tvättställsblandare Focus 1-grepps Kallstart

Oras Tvättställsblandare Beröringsfri Electra 6179 6vOras Tvättställsblandare Cubista 2805FGustavsberg Tvättställsblandare Nautic SensorstyrdSalomon M's Pulse Seamless LS Tee Night Sky

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Axor Duschtermostat Highflow MontreuxSvedbergs Tvättställsblandare ClassicFala Tvättställsblandare Murcia Mässing 75765Grohe Tvättställsblandare Eurosmart S 32825Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan E PowerboxBergans M's Sveve Wool Tee Night Blå Melange (2019)Oras Duschblandare Nova 7460Oras Tvättställsblandare Signa Med Hybridfunktion Sväng- och Utdragbar Pip Pop-up Ventil

Tack ❤

Min tid är nu

The North Face W's Exploration Convertible Pant Asphalt Grå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Houdini W's Motion Pants Dark Denim (2019)Tego Rumstermostat RecoLa Sportiva W's Oliana Short Fjord

Patagonia M's MOC Hybrid Shorts 21" Forge GråKlättermusen M's Vanadis Shorts Storm Blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Nocturne 6331

La Sportiva Python

Fiona Tapet Home NW 554028Marmot M's Accelerate Shorts Arctic Navy/SurfVarg W's Fårö Long Wool Dress Dark Anthracite

Patagonia W's Iliana Halter Dress Palm Spring Dress: Catalan Coral (896)
1537437987500

Paintpart Tapet Rullasta 8 5186-4Paintpart Tapet Rullasta 8 5213-6BoråsTapeter Tapet Jubileum Lilja 5492Fiona Tapet Living NW 490621Fiona Tapet Royal Classic 481007Hiko Aquatic MangoMons Royale W's Cali Cap Wanaka Tee StoneDuro Tapet Rand & Kulör Strand Blå

Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Alger 5369W+G Tapet Idealdecor Murals Waterfall in SpringRoomMates Deco Väggdekor Painted BambooBadrumsset 4-delar

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Russell Hobbs Vattenkokare Legacy FloralBabblarna, Babba, ca 12 cmR/C Grävare J-Matic 4+3 Channel RTR / Ljud / Med belysning 2,4 GHz-styrning 1:27Might ExcavatorAlga Bolibompa Storytelling game

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kupolparaply med hundarBriv förtältsmatta M 250x400 cmTeddykompaniet Teddy Baby Big Ears Elefant

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Carlobaby DörrstoppLjusstake ø9cm - Koppar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Cobra Ljusstake Stor Rostfritt StålEkelund STRAND Löpare 35X120 CM

LED-belysning infälld med rörelsedetektor Megatron Unta MT70130 5 W Varmvit VitPonder 20 utomhusbelysning – SvartEKASTU Sekur Kombinationsfilter DIRIN 230 A2-P3R D 422 786 Filterklass/skyddsnivå: A2-P3R D 1 st

Latex Engångshandske Storlek (handskar): 7, S EN 455 L+D 14699 100 st

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Svart Nicole, nvlwpa648-Hem & Trädgård

Effekt: Max 4x25W
Höjd: 24cm
Längd: 78cm
Djup: 18cm

Meningen med hela skiten…

Säkerhetslågskor Honeywell SPORT AERE 44 S1P Grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hörselproppar påfyllning 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006187 200 parinterBär 8015-008.10 Sladdimmer med dragavlastning Vit Brytförmåga (min.) 40 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 stGosdjur Moln, Rosa

15324212664902228635381886865163.jpg

Tamiya TT-01E Mercedes Benz 190E debis Zakspeed Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD ByggsatsKort DJI Care Refresh Passar till: DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum Combo

Multicopter-flygbatteri DJI Part 1 Passar till DJI Mavic Air 1 stSittdyna Fårskinn - Vit långhårigBorstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 80A Belastningskapacitet (max.): 90 AModellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332647 Passar till: Multiplex FunJet Ultra

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Elmotor för modellflygplan borstlös C27-13 ROXXY kV (U/min per Volt): 1800Sändarbatteri för GT4 EVO fjärrstyrning Conrad energy 1 stJul girlang med snögubbarLjusstake PILLAR Liten

Boken finns att köpa här.

Skylt, Message heart - Hund

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

EXCEL fönsterlampaTaklampa VitÄngel, Alltid älskad aldrig glömd

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kids Concept, Hängare Krokbräda, Vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 10st lila värmeljus i plastkoppVila - Vironja SS Top, MörkblåVila - Viatetsy SS T-shirt, Grå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Only - onlAlicante Pleat Flounce Shirt, SvartPoster A4 21x30cm Coffee Dark SideSvanefors Löpare 35x90 svartBäbis Pyjamas, Vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Paw Patrol Kortärmad pyjamas vitONLY & SONS Kurtis skjorta, Mörkblå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Selected långärmad skjorta, Ljusblå
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Doftljus, Scented Candle - Världens bästa brorAffisch/Poster Karta över Helsingborg 33x48cm

Over and out.

Klara