Didriksons, Slaskeman Regnställ Rosa/Lila

Allstar Moonligt, Övrigt

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Damskor Grön Comfort Vit, Vit

Damskor Kmb blå, BlåPoster - Afrika elefant karta 3 70x100cmWrangler, Yuma Lady Laminated, Woman, CipriaSixtyseven Estelle cuero, Cognac

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Boots Bdk Svart, SvartKÄNGA Rosa Ne Svart, SvartSneaky Steve, Adoröd Boot, Herr, WhiskeyKyl- och Frystermometer. -30º till +40ºMini skruvmejsel - till mobil och glasögonVit SilkMilk chocolate Round (ljusbrun)Platta Poly 9.0 120cm Neon Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Diskpropp av silikon i unik design!
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Trail RunKuddfodral Panda Love 45x45cmDra på lakan 120x200 cm Svart

Handrengöring DEB Swarfega LemonHörselkåpor Zekler 412SH

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julstjärna Juldekoration

Marylin Monroe Metall Skylt

Väggdekor - Wait for youRubens barn Rosa nappflaska och napp1:12 R/C MB Unimog U300 Military 2,4GHz 100% RTR

Kärnan, Bamse Mix (SE)
1537437987500

Spindelskrämma 30 m²Fisher-Price, Aktivitetsleksak, VagnmobilPoster A4 21x30cm Cut Palm TreeRetro Jul Papperslöpare, papperPoster A4 21x30cm Emoji WiFiAffisch Poster London Big Ben Westminster Bell Svartvit 33x48Poster A3 30x42cm Paris Je T'aimeEfterrätter 9789127158580

Aromalampa i Keramik Blomme RödSkolplansch Canvasvepa - ParfymPoster A4 21x30cm Horses MorningPoster A4 21x30cm Parrot Feathers

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Julgranskula Blå MarianneJulgranskula Grön AmandaJulgranskula Rosa EvaJulgranskula Röd Roger4Living Bomullsmatta Grå/Vit 60x90 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Studentköket : vego 9789174692358Julgranskula Grön LukasHängmatta rosa - Ekologisk

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Alfabet stor och liten Rosa No.1 40x50cmDigital Juvelerare våg 0.005g till 50 gram hög exakthet

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Venus i svart, 48x13x12 cm i svartPoster - But first coffee No.14 40x50cm

Filt , Rosa JordgubbPoster - Eye fire 30x40cmJul Ängel Fönsterdekoration Spets Handgjord Dekoration

Barnförkläde Lämplig 3-6år

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

My Guardians of Harmony Rainbow Dash Little Pony nvlwpa5648-Leksaker

Produkten är helt ny i kartong.

Mått (Cirka) 10 cm

"Ej för barn under 4 år"

Meningen med hela skiten…

Poster - I love Music 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Flamingo Tropicana 40x50cmPoster - Bunny woman A4 21x30cmPoster - Vindruvor 30x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

( Väggdekor ) Pokemon CharmanderPoster - Världskarta Blå A3 30x40cm

Poster - Pingvinungar 40x50cmPoster - Yesterday today tomorrow forever A3 30x40cmPoster - Bokstaven I A3 30x40cmFlagga - Che Guevara Smoking

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ballonger - Transparent - dia. 23 cm - Runda - 10 stAmpelhållare ÄlgDorre Muddlare Rostfritt Stål 21 cmIntex Automatisk Pooldammsugare ovan mark 28001

Boken finns att köpa här.

vidaXL Våt-/torrdammsugare 1800 W

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

IGENIETTI Durkslag 16 cmTala Palett kniv 150 mm vinklad, graderadMålartejp - B: 50 mm - 50 m

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Karta över Tidaholm, Västergötland
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Plåtskylt Camping HusvagnWelcome to our home Väggord välkommenViltstängsel katter & rådjur 1,5x20 m
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tristar Köksvåg Rostfri med skålSkrivbok TennislampproppUnderhållsladdare Solpanel 12W
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bokstöd ett par hästar i bronserat utförandebasilika 500 frön - Ekologiska cert. fröer - Enkla Blommor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Sagaform Väska med svampkniv 265 x 150 mm H 245 mm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julby Vit Kyrka med 8 olika julmelodierDammsugarpåsar Fasett 9015-1151

Over and out.

Klara