Tärningsset D6 - Gemini Purple-steel (CHX26832) - Brädspel

Köttmörare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Alloy Hemberger - Cars 2 Bilar - original

Darla Varderson - Cars bilar 2 - metall - originalPoster - Berg marmor och rosa 21x30cmKuling, San Marino Ofodrat Regnställ GulPoster - Kompass 30x40cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Wolf 40x50cmLED krona dekorationMcNett Handduk - PT Pod RödVäggdekor väggtext väggord - DrakeFärgade vattenpärlor - 6 gram, RödPoster - Frankrike karta ram 2 40x50cmClarks nude, Sand/camelHavsö Daniel 1.0 Elektrisk salt/pepparkvarn

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor väggtext väggord - Diamant
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Crocs Classic, NavySneakers Skechers Svart, SvartWesc PLM01 lightgrå, Grå

Tavla Känn dig som hemmaJohanna Ten Points congac, Cognac

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Blundstone 062 brun dressboot, Brun

Dungeon Lords: Festival Season - Brädspel

Wrangler, Buddy, Man, Ebony/Navy( Handduk ) 50x70cm AudiRunda vaxade 4.0 Svart

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Svart
1537437987500

Batteridriven LED Värmeljus-10st100st blixtlåspåsar 100x140mm utan skrivfält för mat pärlor mmDELTACO grenuttag med 9 uttag, strömbrytareBliz Active Nitro Röd MultiVäggdekor väggord väggtext När man har haft bråttom längeBäddset - Påslakan AnkaraFisher-Price, Shimmer and Shine, SpegelRubens barn Mat kit

Mayfair Games, Settlers från Catan (ENG)Juldekoration - Guldfärgade stjärnor i olika storlekarMotorola MBP87 Babymonitor WiFi Kamera Uppladningsbart BatteriPoster A3 30x42cm Map

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm ShibuyaLampa Svan - Form Living - VitProove Strömbrytare Vit Kron UtanpåliggandeVäggdekor/Väggord Välkommen hem till ossAromalampa i Keramik Tekanna Grå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Knopp - Blå / Turkos - Endast 3exPoster A4 21x30cm Motherhood Isn't EasyPoster A3 30x42cm ÅÄÖ

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Röd EvaPoster A4 21x30cm London Cartography

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa HenrikJulgranskula Röd Frida

Trädgårdsbelysning LED med solcell - svartJulgranskula Grön PatrikBatteri Makita 18V NiMH 3000mAh 1823183318344334

Poster - Bob Marley No.5 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Bundgaard Bordeaux Sailor gummistövlar, nvlwpa5329-Kläder

Bundgaard Sailor gummistövlar.

Syntetiskt material

Modell: BG401016 Sailor Rubber Boot W

Str. 20 = 13,5 cm.

Str. 21 = 14 cm.

Str. 22 = 14,5 cm.

Str. 23 = 15 cm.

Str. 24 = 16 cm.

Str. 25 = 16,5 cm.

Str. 26 = 17 cm.

Str. 27 = 18 cm.

Str. 28 = 18,5 cm.

Str. 29 = 19 cm.

Str. 30 = 20 cm.

Str. 31 = 21 cm.

Str. 32 = 21,5 cm.

Str. 33 = 22,5 cm.

Str. 34 = 23 cm.

Str. 35 = 23,5 cm.

Meningen med hela skiten…

Väggdekor Blåbärspaj

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Flamingo Shine no.2 40x50mPoster - Hjärta Geometri 4 40x50cmVäggdekor väggord väggtext Beauty is in the eye of the

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor / Väggtext - BathroomRostfritt Kniv set - 3 delar

Trätavla A5 "Any women can be a mother", presenttips morsdagPoster - Pingviner A4 21x30cmPoster - Lotusblomma färg A3 30x40cmTuff prydnadskudde His Pillow

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Pippi Långstrump emaljbägare Vid grinden 3 dl från Muurla.Väggur Rottweiler i rostfritt stålPoster - New York ram 40x50cmPoster Fjäril - Papilio zalmoxis A4 21x30 cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Say it 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Berg marmor och rosa 30x40cmDörrskylt "Toalett"Skärmaskin Fiskars - Paper Trimmer 12”x12”

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Fruit Basket Chrome Nest Shape Fruit Bowl
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skrivbok PappaTavla Composition KandinskyvidaXL Hopfällbar spade kolstål svart
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tagetes Bonanza harmony 20 fröGastroMax Provnål 14,5 cmKristallbollFlexibel bitshållare - Böjbar förlängning
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Jennie Örngott HjärtaCitatmagnet Oscar Wilde
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Day Potatisstöt i rostfritt stål med fjäder
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Magnet - I give you my heartPoster Svenska regenter Format 30x42cm

Over and out.

Klara