Skrållan Sulky

Tärningsset D6 - Gemini Masquerade-Gul (CHX26860) - Brädspel

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Batteri Festool 12V Ni-MH 3000mAh BPS12

Legends of Andor BrädspelTärningsset D6 - Lustrous Slate (CHX27890) - BrädspelMedici spelFruktsallads Kit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Gemblo Brädspel (Svensk)Kemet Cyclades C3K - BrädspelPoster - Tropiska blad 30x40cmMangrovia - BrädspelTärningsset D6 - Gemini Blå-Orange (CHX26852) - BrädspelLegends of Andor: The Star Shield (Exp)Troyes - BrädspelFlow Brandvarnare Mini Grön

Tack ❤

Min tid är nu

ferm Living Seahorse Musik Mobil
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Britax, Syskonvagn, B-Agile Double, Steel GråBritax, Holiday Double Aqua GrönJerry Recycled Batteries - Cars - Bilar - Megasize - Mattel

Jessie Haulander - Cars 2 bilar metallIsbjörn Of Sweden, Isbjörn Byxa Lila

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Didriksons Thelma (Dam) Svart

Teddykompaniet Saga, Rosa, Stor

Peregrin - Ultralätt Necessär 5 literNordisk Asgard 12.6 CabinKanna espandrill cocoa, Brun

Väggdekor väggtext väggord - LOVED YOU YESTERDAY
1537437987500

Filippa kil coral, RosaPoster - Sverige karta ram 40x50cmVattenfilterpatron, Saeco EspressomaskinKökskniv 24 cmKenova VARM Vagabond Svart, SvartDödskalle Whiskey/Shot GlasChelsea dkbrun warm, MörkbrunOff court Wesc svart, Svart

Wallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg KröditkortsstorlekÅngkokare för mikrovågsugnHandgjord tvål, tångMoscow 9-11-2 X Variant: Höger

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tavla Vårt AlltMelitta, Bella Crema La Crema hela kaffebönorBarbie, BrudMjuky - Isbjörnen Flora GosedjurTårtfat - Gulli - Stor - grön

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Blå Orange, Queendomino, Brädspel (EN)Netgear Arlo Baby Kitten ABA1000Poster A4 21x30cm Misty Ocean

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Female Abs Close-UpFlytande lampa för badrummet

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster A4 21x30cm Blå FeatherPoster A4 21x30cm My Heart Is Yours

Poster A3 30x42cm Male Abs Close-UpPoster A3 30x42cm You Look Good...Poster A3 30x42cm Just Be You

Väggord - Guardian Angel...

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster - Eiffeltornet 30x40cm Paris nvlwpa5010-Länder & Städer

Produktnummer: 7661947

Läcker och klassisk poster med motiv av Eiffeltornet i svart med vit bakgrund. Postern levereras i papperstub.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge. Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Poster A4 21x30cm Frosted Marble

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Julgranskula Röd MonicaSkylt i trä, Wooden deco, I love youJulgranskula Grön Ann

15324212664902228635381886865163.jpg

40 st Airam LED 3,5W/ 250 lumen E14 C35 KYPoster - Gitarr 30x40cm

Väggdekor - Fåglar, kvist och flygande lövPoster - Glassar No.2 21x30cmPoster - Man And Women 40x50cmLakritsboken från Ramlösa 9789175579399

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor väggord väggtext TOA + hundPoster - Zebra A4 21x30cmPoster - Fruktmix A3 30x40cmPoster - Färgade läppar 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Poster - G Klav Rainbow no.3 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - I love London A4 21x30cmPoster - Forest deer colour 40x50cmPoster - Vit Isbjörn 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Taklampa med ovala glasskärmar för 5 E14-lampor 200 W
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Bokstaven F 40x50cmPrimal Elements Icon Candle SeahorseYankee Candle Mango Peach Salsa Small Jar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Dont grow up it´s a trap blå A3 30x40cmGurka Beth Alpha 10 st frönBatteridrivet ljus i vax fladdrande låga 17,5 cm och timerGuld hexagon vinyl vägg klistermärke 20st/förp
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Penna Pigma Micron - Nr 01 - SvartJoseph Joseph Shröd rivjärn till ingefära/vitlök borsta stål
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Batteridrivet ljus i vax fladdrande låga 15 cm och timer
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Lilla Rökeriets Äppelspån 2-4 mm för rökningFrigolit Ägg - Höjd: 12 cm - 5 st

Over and out.

Klara