Scholl Bahia Sosa

Poster - Fashion girls 40x50cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa mormor

Dreamies Kattunge, GråHandduk filt pläd strand beach towel (Vit/Lila)Poster - Parfymflaskor liggande 40x50cmTeddykompaniet Softies Lamm Lilly

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Maileg Vagn Gul till MyBUBBLEEZZ - Jenny JellybearAnti Age Kudden som Förhindrar Rynkor vid sömnDoftljus, Scented Candle - Världens bästa morfarPowerpuffpinglorna Bubbles (Bubblan) Mjukis 20cmKudde 43x43 cm TriangelEnhörning Mjukdjur Teddykompaniet, PurpleRagtales Lammet Dylis

Tack ❤

Min tid är nu

Retro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "CANDY"
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Shopkins Lippy Lips Mjukis 29 cmKanin vibrerande 'Les Petits Dodos'Modern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (2)

Nikko, Radiostyrd, VelociTrax, GrönKids Concept Lastbil Aiden

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Blood Rage: 5th Player Expansion - Brädspel

Poster - Batman hero 21x30cm

Pokemon Scizor EX BoxPlay, Ice CoolArcadia Quest Inferno - Brädspel

Tavla i trä med texten "Älskad från första stund"
1537437987500

CALL OF CTHULHU THE CARD GAME: THE MARK OF MADNESS (EXP) Brädspel SpelBohnanza: Princes Pirates - BrädspelDefenders of the Last Stand - BrädspelTärningsset D6 (16mm) - Vortex Gul Blå (CHX27632) - BrädspelÄGGSNURRA - där man alltid tar det äldsta ägget förstBabel - BrädspelTak - BrädspelMultiverktyg "Even steven"

Legendary: World War Hulk (Exp)Poster - Göteborg ram 30x40cmBritax GO PrambodyBeyblade Burst Wave 2 Wyvron

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Hänglås kombinationslås 45mmPoster - Färgglada fåglar 21x30cmMFH Commando-seil 9mmPoster - Hollywood ram 21x30cmMedial Läkning : Kostguiden 9789188633057

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Relaxshoe Ciabatta, Sand/camelUnder Armour, Speedform Intake 2, Dam, Ghost Grå/Tin/Flushed SosaRelaxshoe Svart, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Stövel trekvarts Carmela camel, Sand/camelSneaky Steve, Concrete Boot, Herr, Brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ängel med glashjärta i presentpåseLäder runda 2mm (Bruna)

Eleganta Handgjorda Fotramar 20X24 CMNOR SPECTRA Variant: Vänster MSProtÈgÈ gasdetektor

Hörselskydd PELTOR X3-A

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kniv och skalare i keramik (Färg: Röd) nvlwpa4418-Kök

Produktnummer: 15639786

Med den nya keramiska kniven Excellent Houseware finns det ingen anledning att slipa knivarna längre, tack vare det kraftfulla keramiska blad som lätt skär igenom alla typer av livsmedel. Den är tillverkad av naturliga och ekologiska keramiska material . En annan fördel med kniven Excellent Houseware är att den aldrig rostar och du kan tvätta den i diskmaskinen hur många gånger du vill. En kniv för livet! 
Du får en keramisk skalare på köpet!  Kniv 16,5 cm. Skalare 13 cm.
Finns i tre färger: grön, blå och röd. 

Meningen med hela skiten…

Yu-Gi-Oh! - Yuya Sakagi Plush Gosedjur Plysch Mjukis 30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Traxxas Spartan 2,4gHz TSMRökelsekoner - PatchouliAffisch Poster Karta över Sverige med Text Flagga 33x48

15324212664902228635381886865163.jpg

Måla ditt ägg med Påskfärg, 5 olika färgerOrrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 3,5 liter, Turkos

Poster A4 21x30cm Ballerina DancerPoster A3 30x42cm Mother's Day SparkleJulgranskula Rosa BrittJulgranskula Rosa Tommy

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kattungar Kuddfodral 40x40cm BlåPoster A3 30x42cm I'm Not ArguingNightlife Bäddset - Påslakanset Aztekisk Blå 240x220Pleasure of Life Adventsljusstake Guld 50cm ljuslykta bordslykta

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Röd Leon

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Airam Oiva LED-lampa, E27, 5,5W ger 40W, 470 lumen, 3000K vaPoster - Ocean woman No.4 30x40cmVäggdekor väggord väggtext Jag är sådan som min skapare

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - But first coffee No.13 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Plenty : vegetariska favoriter 9789174014686Världens roligaste träningsbok 9789186775834Poster - New york svartvit no.2 A4 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ( Väggdekor ) Pokemon SquirtlePoster - Målade fåglar A3 30x40cmPoster - I love you to the moon 40x50cmYankee Candle Classic Large Jar Lake Sunset Candle 623g
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Vit Tiger 40x50cm009 Bänk/ Tv bänk i cement liknande material 120 x 40 / 1395:-
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Bokstaven O 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Ljusslinga mässing, 390cm2 st Vinglas - Spindel

Over and out.

Klara