18-tums ståltråd Grill Rengöringsborste

Väggdekor väggord väggtext Walk in Closet

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Minions Hög gymnastiksko blå

Hummel Fashion Crosslite sneakers, OlivSorel Vinterstövlar, SvartBundgaard Terry vinterstövlar, SvartTY Beanie Boos Cinder Grön drake

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pomsies - SosayBamse Mjukdjur StorJellycat, Big & Bold Drake 38 cmPlay, Happy Pets Enhörning MjukdjurPoster - Kaninunge A4 21x30cmPoster - Drömfångare flerfärgad 30x40cmJellycat, Mad Menagerie Odette Ostrich 49 cmEnchantimals Zelena Zebra & Hoofette

Tack ❤

Min tid är nu

My Little Pony Mane-iac Mayhem Equestria Girls
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Barbie Som TennisspelareVäggdekor - Jätte fin blombukettJomanda Babytofflor Får

My Little Pony Equestria Girls Legend of Everfree Gloriosa DaisyGeggamoja, Doddi Mixed Color

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Elodie Details, Bunny Gosedjur Botanic Bonita

Poster - Sosa girl 21x30 cm

Maileg Vagga MicroVäggdekor/Väggord I en värld där du kanHBX 1:12 Wheel Hex (8pcs) - 12010

Screwball Scramble TOMY
1537437987500

Hanabi - BrädspelFluxx Star Trek TNG - BrädspelIello, King of TokyoMemoir 44: The Battles of Khalkhin-Gol - BrädspelSoldriven Utelampa med automatisk sensor (LED)Vitlöksdelare, krossare, pressadeDream Home BrädspelPoster - Fyra fjädrar 21x30cm

Kemet Cyclades C3K - BrädspelSpace Alert: New Frontier - Brädspel4 Gods BrädspelPie Face - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Geggamoja, Molnmobil Ljus Grå MelangeBritax, B-Ready Barnvagn Blå Denim 2018Poster - Maskros stående A3 30x40cmKuling, Vilnius Regnvantar Charmy TurquoiseGod Jul På Toa - Underbart set i 3 delar - Tomte

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor väggtext väggord - DON'T FORGET TO SMILE TODAYPoster - Frankrike karta ram 30x40cmSandalett Charlotte of sweden, Brun

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

NoNation Sneakers Nuga, VitGalant Tavelram A3 Vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

4x Magisk Nanosvamp - Rengöringssvamp, Non-ChemicalStövel hög Bullboxer Svart, Svart

US Polo Traniers Galan, Man, VitTunna Runda Poly 3.0 BeigeSkosnöre - Thin Flax Round

Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 5 liter, Turkos

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kids Pappbox Rund, Blå Concept, Star, nvlwpa4300-Inredning och möbler

Fina förvaringsboxar med stjärnmotiv från Kids Concept

Att städa undan leksakerna behöver inte längre vara tråkigt! Med dessa 3 förvaringsboxar från Kids Concept blir det både ordning och reda i rummet samtidigt som boxarna fungerar som fina inredningsdetaljer. Kommer i tre olika storlekar i papp och med ett fint stjärnmotiv. 

Färg: Blå, vit
Material: Papp
Mått box liten: D24 x H12 cm
Mått box mellan: D26 x 13cm
Mått box stor: D28 x H14 cm

Meningen med hela skiten…

Poster A4 21x30cm Mama!!!

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygelJurassic World T-Rex Gosedjur Plush Plysch Mjukis 23cm DinosaurElefanter 3 st i Poly

15324212664902228635381886865163.jpg

Spel HästminneFat svart metall 17 cm

Poster A4 21x30cm Wavy DreamsPoster A4 21x30cm Succulent SquarePoster A3 30x42cm OwlPoster A4 21x30cm Just Look At Your Face

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm FlamingoJulgranskula Blå BeritSkyffel - rostfri - 82 cmPoster A3 30x42cm No Princess

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Rosa Hans

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fårskinn Melange - korthårigt - LitetYankee Candle Classic Medium Jar Flowers In The Sun Candle 411gPoster - Tomten och renen 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Ocean woman No.3 70x100cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - I love Ice Cream No.6 40x50cmPoster - Miami Camper 30x40cmDELTACO Kabelsorteringsstrumpa i nylon, 1,8m, svart
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Birchmeier Batteridriven Ryggspruta REC 15 ABZPoster - Hope 30x40cmPoster - HOME HJÄRTA 21x30cmPoster - Färgglad Kolibri A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Stående skylt i trä med text "Coolaste tjejen i stan"Hjärta "I LOVE YOU" till Alla Hjärtans Dag
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - A FRIEND IS No.2 A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - It all makes sense A3 30x40cmPoster - Hello beautiful 21x30cm

Over and out.

Klara