Gripsholm Pläd 130x170 130x170 midnattsblå

RVLT/ Revolution Eik skjorta, Brun

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Carisma - Skjorta 8387 Linne, Vit

Väggdekor Hål i Vägg Träd på KulleOnly - onlTrain Short Raincoat, RosaHjärta - I'm yoursAmpelhållare Australian Shepherd

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Röda rosor natur 40x50cmPierre Robert, Wool Longs, Junior, Light SosaFårskinn - Brunt långhårigt5 sekunder Snabbhärdande UV limTretorn Wings gummistövlar, MörkblåLinjal för vänsterhänta 30 cmVagabond Zoe sneakers, GulKnopp - Koppar

Tack ❤

Min tid är nu

Bianco lange stövlar, Grå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Havaianas Kids Slim LilacPantofola d'Oro Napoli Brogue sneakers, SvartHummel Fashion Stadil JR sneakers, Svart

Sorel Youth Rylee vintersttövlar, BrunLundby Elmix

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lundby, Småland, Vardagsrum, Rosa

Granberg 120.4292W

Wish Me Interaktivt Gosedjur Blå/vit Hundvalp med Lila rosettBaby Born, Deluxe TrendsetterBadrumsset Småland Lundby

Pokémon - Sun & Moon Alolan Raichu Gosedjur
1537437987500

Jomanda Babytofflor Vit KaninMy Litte Pony Gosedjur Plush Rainbow DashASi Lucia baby dollMy Little Pony Equestria Girls Twilight SparklePoster - Vit tiger Wild 30x40cmGeggamoja, Doddi Play MixnatureZOO, Teddy Bear - Mrs. LadybugVäggdekor väggord väggtext All you need is love

Väggdekor väggord 2 st Katter strömbrytardekorArkham Horror (3rd Ed) - BrädspelTalisman: The City expansion - BrädspelBetween Two Castles of Mad King Ludwig - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tavla Kärleksregler SvartHasbro, Mastermind Standard (SE, NO, FI, DK)Chronicles of Crime: VR-GlasögonElder Sign spel bärdspel( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Adventsstjärna i trä med LEDAlien Artifacts - BrädspelPoster - Helsingborg ram 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Digital våg - 300g x 0.1 (Sked)Barbie Video Game Hero

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Didriksons, Regnställ, Slaskeman, FuchsiaTenson Monitor Regnställ (Herr) Svart

Nordisk Asgard 12.6 Cotton TentPoster - Zebra 2 21x30cmSandal Nuez, Brun

Crocs Classic Sandal, Navy

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Reely RE-5350263 Reservdel nvlwpa3981-Hushållsapparater

REELY original-reservdel.

Meningen med hela skiten…

Mangoskärare

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Wrangler, Yuma Lady Laminated, Woman, CipriaBdk fårskinn GREEN, GrönSneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, Navy

15324212664902228635381886865163.jpg

Triathlon Elastiska Neon OrangeYankee Candle Large Jar Sosa Dragon Fruit Candle 623g

Deluxe tomteluva med fluffTavla kärleksregler Svart RamRubens barn blå nappflaska och napp2Fast2Fun F.A.H Helicopter 2,4 GHz helikopter

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Peliko, Bellz, SällskapsspelbabyFEHN Jungle Heroes Sängmobil MiniJulbelysning Inomhusslinga - 28,8 W - 9,42 m - Varm Vit2st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-låga

Boken finns att köpa här.

Väggord - Du är allt jag nånsin önskat.. Vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Döskalle Dekoration BlåPoster A4 21x30cm GråscalePoster A3 30x42cm Crying Ink

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Grön Mathilda
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Blå EllaSkylt i trä, Wooden deco, BonusmammaJulgranskula Röd Hans
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skylt Maison, MetallPoster - Papegoja maspalomas No.1 40x50cmPoster - I love Ice Cream No.6 30x40cmPoster - But first coffee No.18 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • COCO Chocolate Vit gold No.4 40x50cmPoster - Stor Hjort 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Röda rosor A3 30x40cmPoster - Röd Lips 40x50cm

Over and out.

Klara