Only - onlJess 3/4 Top, Svart

Second Female Lymia kjol, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ljusstake Halfmoon, Mässing

Svanefors Löpare 35x90 grönDumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, GråVäggdekor/Väggord Fånga dagen i vinkelNYC Body, LightBlå, 50 cl, 50

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Body Newborn Bambu med rävar 62 clPyjamas Bambu, GrönFireman Sam Pyjamas blåStar Wars Pyjamas svartMasha and The Bear Kortärmad pyjamas lilaEmoji Kortärmad pyjamas ljusrosaStilren trä Säkerhetsgrind passar öppning 62-106cm - barngrindSallad 9789127151864

Tack ❤

Min tid är nu

Blend - Skjorta 20708475 Mönstrad, Mörkblå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Kronstadt Johan skjorta, NavyPoster - Elefant 21x30cmOscar of Sweden Vit Twillskjorta Med Mönstrade Detaljer Skjorta

LED-strålkastare, 50W 3000K, SvartCraft In The Zone Piké, Herr, Asphalt

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Pierre Robert, Pierre Robert Sport Wool Longs, Dam, Navy

Only - onlIsa Crochet Tank Top, Korall

Poster - Elefant Rainbow 40x50cmTrälåda med text "Detta kök är kryddat med kärlek"Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Creamy beige

ECCO Shape sandaler, Vanille
1537437987500

Dr. Martens Pascal stövlar, BordeauxFlexibelt / mjukt durkslag i silikon - Olika färgerPizzaslicerECCO Sneakers, CamelBundgaard Classic gummistövlar, NavyMaileg Tandfe storasyster musSkrållan Mörk 45 cmAlfröd Grå Stor Nalle

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.10 40x50cmKavelmatta bakmatta silikon 27 x 38 ... (Färg: Orange)My Little Pony Cheerilee FigurEver After High Darling Charming

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ever After High Nina ThumbellSkönhet set 37 cmPyjamashjältarna - RomeonatureZOO, Ekologisk Kanin Mjukdjur GråRadiostyrd Amfibiebil 115mm - Exost AquaCyclone XS, Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Knopp - Svart vit randigStar Wars Imperial Assault - BrädspelLanterns Harvest Festival - Brädspel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vikings Gone Wild: Masters of Elements - BrädspelDungeons Dragons: Tyrants of the Underdark - Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Lost Cities: Rivals Brädspel (Svensk)Viceroy - Brädspel

Antarctica - BrädspelAgent Hunter Card Game BrädspelCAPiDi, Selfie Baby Alarm Rose

Britax, Åkpåse Shiny Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Växelmotor V/DC MFA 148:1 12 919D1481 nvlwpa3662-Hushållsapparater

Perfekt för industriella tillämpningar och modellbygge som kräver ett kraftfullt drivsystem.

Meningen med hela skiten…

Poster - Afrika karta giraff ram 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ GulPoster - Granar 30x40cmVisent Järven 1P

15324212664902228635381886865163.jpg

Sandal Bdk vit, VitVäggdekor väggtext väggord - FAMILY ALL BECAUSE TWO PEOPLE FELL

Zoe Vagabond Svart, SvartBrodd Alpi congac, CognacKniv och skalare keramiskTenson Teyah Sandal, Junior, Vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kiwi Flat (ljusgröna)BowlingBliz Active Tempo - Metallic BlåBäddset - Påslakan Vita Stjärnor

Boken finns att köpa här.

My Little Pony Pirate Princess Twilight Sparkle Plysch Gosedjur Mjukisdjur

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ravensburger, Scotland YardTactic, KalahaLight Sport Rödorange

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A4 21x30cm Colorful Feathers
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster A3 30x42cm Chocolate PopsicleAvloppsskydd / slaskskydd i rostfritt stål djupJulgranskula Grön Marie
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster A4 21x30cm Golden LipsJulgranskula Rosa AnitaVäggdekor/Väggord - Sometimes...4Living Matta "Pesaro" 67x105 cm Grå/Vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Julgranskula Blå LarsPoster - Tomten och renen 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Gula blommor 50x70cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Coffe House no.2 40x50cmPoster - Björn no.1 40x50cm

Over and out.

Klara