Gradskiva - M+R - 180 grader - 10 cm
Löpare Julduk Vit Christmas
Grillpanna, induktion, keramisk

MIN AMBITION

Eva ljusstake country röd

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


THEO Matstol Svart Velour

JAG VILL HJÄLPA DIG

5 st. katter strömbrytare vinyl vägg klistermärken

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Väggdekal Träd & Fåglar

LÄS MER

Skrivbok Värnamo
Äggform Moln/sol silikon
Universal Allputsmedel 400 g
Poster - A smile is the prettiest no.3 30x40cm
Eppicotispai Sporre rak, aluminium
I kiss better than I cook.. Kakeldekor
Karta över Dalby, Skåne
Sköljsil plast
Köksvåg digital rund

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Tejp med dispenser - B: 15 mm - 5 rullar x 15 m

Poster Pappa - Morfar A4
Bestway Princess Lek Pool 3-ring 1,22m
Rumsavdelare vikskärm svart
Bestron Elektrisk salt- och pepparkvarn INOX APS544S

Bliz Active Velo XT Smallface Blå

29.10.2018
Tomteset till hustomten Röd 6-delar
Metall plåtskylt Terrier design - 20x15 cm varning skylt

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Poster Texttavla Södermalm, 50x70 cm Flugsvamp

Poster - Hakuna Matata no.2 30x40cm

Poster - My Hero My Soldier My son no.1 30x40cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

vidaXL Trädgårdsbänk massivt akaciaträ 120x31x45 cm
Metalldetektor - Stingrå

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Sushiformar
Förbättra din tarmflora 9789174249484
Fågelbord - Furu - stl. 23x23 cm - 1 st

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Karta över Halmstad, Halland

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster Sthlm, Världsutställning Djurgården 1897 100x140 cm Bridgewater L - Sweet Summer
AK8639 Trådlös IP Kamera, WiFi, 720p i 30fps, IR, Pan & Tilt, 1/

Houdini Skiffer reed beige (2019) Pants W's aszqko2077-Vandringsbyxor

Figurer på kälke
Emerio Popcornmaskin röd 360 W POM-120650 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.