Selected Skjorta, Blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
6 Piece Glass Candle Holder With Metal Basket

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
natureZOO, Ekologisk Elefant Mjukdjur Rosa
Bordslöpare Röd på Rulle

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHeavy Duty Hand Leaf Grabs Gardening Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 46cm Rattan Standing Reindeer With Plugin Lights Christmas Tree
Rolson Quality 18mtr Poly Multi Purpose Rope

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Sneakers 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pingvin familj vinyl väggklistermärke

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 5" Christams Tree Stand Grön SparkleDamp Detector Tester Masonry Plaster and Wood Moisture Sensorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
3D Stjärnor 3 st - Akryldekoration
4 Piece Scented Citronella Candle In Bio Pot Home Fragrance Cand

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Good Morning Bäddset 4924-P MY BEAUTY 135x200 cm flerfärgat

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Casablanca Whiskyglas
Poster Detta kök är kryddat med kärlek A4
Kids at Home Tapet Butterfly rosa 100114

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekoration Änglavingar LEDShotglas Svart med DödskalleHängande trädskivor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Double Sided Draught Excluder For Any Door Or Window Energy Savi
Uppblåsbart Buffébord Likkista

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen280mm Hurricane Lantern Lamp Indoor Outdoor Camping Picnic Light anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

FERM Häftklammer 960 st Stål ATA1030