Julby lastbil med tomte och barn
Vintage tavla i metall med 3D relief, 15x20 cm, "MERCEDES-BENZ"
Magnet - Pappa

MIN AMBITION

RINGBLOMMA & BLÅKLINT - FRÖER BLOMMOR - ENKLA BLOMMOR

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Pirsoma folie skärare - foilcutter

JAG VILL HJÄLPA DIG

5 st Clip-on skarv för LED slinga typ 3528 (8 mm)

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

10st Snoddmappar i fler färger

LÄS MER

Partytält 3x3m med 3 sidodelar vit
Pennlampa
Glasunderlägg "IF I AGREED WITH YOU..."
vidaXL Flytande U-formade bokhyllor 3 st MDF svart
Poster, Stars AndStripes 70x100 cm
Poster Texttavla Södermalm, 50x70 cm
vidaXL Hallbyrå 6 lådor trä vit
Washologi Tvål - Harmoni lavendel
Yankee Candle S Jar-Angel`s Wings

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Intex Badmadrass Watermelon Island 56283EU
KÖKSTIMER ROSTFR MED VRED
Poster Textkarta Kungsholmen 100x140 cm
Germania Klädhängare Adana vit 3575-84 Beyblade Scythe Kronos + Launcher
vidaXL Värmeduk pool PE 381 cm blå

Tactic, Lotto Siffror & Frukter

29.10.2018
Solsegel i polyeten trekantigt 500 x 500 x 500 cm
Trähjärta Fantastiska Pappa

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Hammarplast Structure balkonglåda 50 cm med smide Poster - Flamingos Maspalomas No.1 40x50cm

Poster Öland - Landskapsstolthet

Värmeljushållare i metall Motiv kelpie
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

SEA bokstavsset - zinkgrå
Vita (Umage) Eos fjäderlampa Mini - Vit
Poster Hand med Krucifix, 70x100 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Vinkork Vakuum

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dualit Vattenkokare Kanna Canvas Hama Skruvmejsel-Set Mini
Germania Hatthylla Top sanremo ek 3193-177

Fiona NW 491537 Living Tapet aszqko2277-Hem & Trädgård

Mönster: EnfärgadFärg: VitKollektion: Living NWUtförande: EasyUpLängd (m): 11.2Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4
Tapasset 31x21cm 4 delar skiffer
HIP Badlakan 6099-H Grande 100x180 cm blå 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.