Poster - COCO Marmor No.2 40x50cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Poster - Forest kolibri 21x30cm

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Pokemon Halloween Sableye Gosedjur
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Radiator Springs JOHN LASSETIRE - Megasize - Cars 2 bilar

SMHI Varning

Poster - Ciao Bella No.5 21x30cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Mink Pond,Winslow Homer,35.6x53.3cm
The Family of Jan Baptista Anthonie,Gonzales Coques,50x40cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Prince Albert,Franz Xaver Winterhalter,60x40cm
Three miracles of St Zanobius,Sandro Botticelli,80x40cm
Prydnadskudde av kokt ull, storlek 50 x 50 cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
The Artst and his Family,Jacob Jordaens,50x50cm
Förkromad ersättningspanna badkranhuvud för kallt vatten (blå)
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Le ravissement de Psyche,Adolphe William Bouguereau,80x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Summer,Peter Paul Rubens,60x40cm
Fortsätt läsa
Micro / Motor Filter Set EF55

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Philip IV as a Hunter,Diego Velazquez,60x40cm
Retro väggmonterad antik mässingskran 15cm tud loge luxor 5 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Concert,VALENTIN DE BOULOGNE,50x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Portrait of Ignacy Jan,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.7x58.4cm
Fortsätt läsa
Väggdekor Fågel på Gren med röda blommor

Varför varna för kontroller

Moscow Yard,Vasilii Dmitrievich Polenov,50x40cm
Henry,Prince of Wales,Robert Peake the Elder,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktbeskrivning

Skön skjorta i tjock flanell

Klassisk flanellskjorta i avslappnad design. Tyget är av ekologisk bomullsväv med en skön känsla som ger bra värme när du är ute i skogen eller på afterskin. Du kan ha skjortan som den är eller använda den som ett mellanlager under ytterjackan. Fjord Flannel Shirt har två bröstfickor med lock, manschetter med knapp samt korta slitsar i sidan.

100% ekologisk bomull är snällare mot både kroppen och miljön.

Detaljer

  • Ekologisk bomull i tjock och lagom varm flanell
  • Klassisk design
  • Rak fåll med korta slitsar i sidorna
  • Höftlång
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Långärmad tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Fritid
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 100% bomull (ekologisk)
Säsong
Året runt  
Egenskaper
Krage: Button-Down-krage
Stängning: Knappslå
Mått
Vikt: 352  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
799958
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Still Life with Chessboard,Lubin Baugin,55x73cm
Fortsätt läsa
ProPlus Inspektionslampa COB LED med laddningsbart batteri 44005
50x60 cm eller 20x24 tum, träram i vit
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 160x210
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Tepidarium,Alma-Tadema Sir Lawrence,24.2x33cm
Väggluftsventilatorventil standard 5 "125mm vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
230-500mm flexibelt toalettavloppsanslutningsvattenuttag
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Eleonora of Toledo and her Son Giovanni,Agnolo Bronzino,50x40cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Väggord - Coffee stor version Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
200x200mm abs plaståtkomst inspektion dörrpanel tall färg
Venus i vit, 48x13x12 cm i vit

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Vitt kök badrum vägguttag 100mm ventilation med dragkabel
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Rötsimpa Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
( Väggdekor, Väggord ) Dröm Minns Lev
Handmålad oljetavla med träd som motiv 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Murica
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
12 Solcellslampa LED
Poster - David Bowie - Heroes
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Pop Art Toalettdekor
Ram med glas - stl. 18,2x13,3 cm - Hålstl. 9,3x14,2 cm - Furu

Danstävling i Älvsbyn lockade

Karta över Johannishus, Blekinge EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Descanso Dra-på-lakan dubbel jersey 160/180x200 cm vit 0215.00.4
The Deposition,Jusepe de Ribera,60x40cm
Heliodorus Chased from the Temple,Francesco Solimena,60x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Champagneglas i Plast Konisk
Kaikroddare,Anders Zorn,25x17cm
The VIrgin of the Pillar Appearing ,Nicolas Poussin
Poster - Julgranskulor No.1 40x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Poster - Regnbåge No.3 40x50cm
Kranhane utbyte 3/4 "bsp 240mm topputlopp f-typ kök badrum
Smartwares Vägglampa LED upp/ner 9 W vit GWI-001-HW 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Algerian Woman Seated,Pierre Renoir,55x46cm 1