Dammsugarpåsar Electrolux D 742
Dammsugarpåsar Electrolux Twister

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Eksemhandskar Granberg 110.0160.

Default contact: [email protected] | Looking for a My Little Pony Playskool Friends Sosaie Pie Pop-Along Train or pictures?

Reimatec®, Skalbyxor, Lento, Navy


Joakim ”Jocke” JardenbergDammsugarpåsar Hoover 867

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treDammsugarpåsar Hoover 2107Dammsugarpåsar Daewoo RC 160Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3358 VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Väggdekor - True Love

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Dammsugarpåsar Hoover S 1000Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3716

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Flamingo Shine no.2 21x30cm.

Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 112

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3660Dammsugarpåsar Numatic NVR 260Poster - Sosa Rose No.1 21x30cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Dammsugarpåsar Foma W 20 SEVäggord - Live to love...

Dessutom åker han jorden runt och håller Dammsugarpåsar Volta U 945Dammsugarpåsar Electrolux Essensio ZEO5400-5499keynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar Siemens VS 8...SerienDammsugarpåsar Waves VC-15006Dammsugarpåsar Broan Broan (Centraldammsugare)Poster Hjort i natur A4 fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som vidaXL Duschhylla två våningar 2 st metall som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Poster Husregler A4 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Massive Vägglampa för utomhusbruk Utrecht 20 W 8x18x40 cm 019070

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Ubbink Dammpump för vattendekorationer 900 L/tim. 18 W 1386291

I write, lecture, speak, facilitate and moderateChristina Örngott HjärtaDammsugarpåsar Electrolux Z 970Luktärt Royal Family Vit 10 st fröer large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Nonwoven Fototapet The Perfect Wave - kvalitetstapet till marknaI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Fototapet Window Forest Trees Fog Leaves Nature

This site was given the Champagneglas av Plast Orange-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Med ram Portrait of a Woman Revealing,Tintoretto,61x51cm as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Bänk i äkta läder och kanvas beige och brun 60x30x50 cm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Wall Hanging Light Up LOVE Sign Röd With Vit Light DisplayFontänen Sund

  Produktbeskrivning

  Snabbtorkande skjorta med insektsskydd och solskyddsfaktor

  Tröja för tropiska klimat och svensk högsommarvärme. Det lättskötta och i princip strykfria materialet torkar snabbt och har god fukttransport för optimal komfort i varmt klimat. En funktionell skjorta med svalkande effekt för resa, vandring och varma dagar. 

  Materialet är behandlat med NosiLife som är det första permanenta insektskyddet för textil på marknaden. Insektsskyddet reducerar insektsbett med upp till 90% och är designat för att minska risken för insektsburna sjukdomar och virus som Malaria och Zika. Med NosiLife löper du dessutom mindre risk att besväras av kliande bett och kan istället fokusera på din upplevelse fullt ut.

  Detaljer

  • NosiLife
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Detaljer
NosiLife
Kategori
Skjorta  
Tröja
Typ: Kortärmad
Användningsområde: Fritid
Lager: Mellanlager
Material: 100% polyamid
Säsong
Sommar  
Material
Snabbtorkande: ja
UV-skydd: 40 SPF
Lättskött: ja
Skrynkelfri: ja
Egenskaper
Krage: Hög krage
Stängning: Knappslå
Stängningslängd: Kontinuerlig
Insektsskydd
Kemiskt skydd, nästan ogenomtränglig  
Mått
Vikt: 220  g
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
846064
 • I was appointed ”vidaXL Bäddsoffa för barn rosa” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Poster - COCO grå fade No.1 50x70cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Dammsugarpåsar Siemens VS 100-199Dammsugarpåsar Rowenta RB 15
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Poster - Fashion Body no.6 21x30cmDammsugarpåsar Bosch Sphera 22
 • Bildcred: Kinabok - A4 21x30 cm - Brun Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten